Φινάλε με....Ν.Κυριακού ο Ηρόδοτος (Video)..


Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε το ρόστερ του ο Ηρόδοτος, που αντικατάστησε τον Βανδώρο, με την  απόκτηση του Νασου Κυριακου και δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό στην περιφέρεια.

Το παζλ της νέας σεζόν συμπληρώθηκε για τον Ηρόδοτο, που απέκτησε τον 26χρονο (1989), ύψους 1.82,   δυναμικό πλέι μέικερ, Νάσο Κυριακου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο απόκτημα αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Βανδώρο, που δεν ενσωματώθηκε ποτέ στο πνεύμα και στην φιλοσοφία της ομάδας.

Ο Ελληνοκύπριος γκαρντ μετά από μια καλή χρονιά στην Ομόνοια, βρισκόταν στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, έχοντας σε πρώτο πλάνο την παραμονή στην Κύπρο, χωρίς να απόκλειε τη μετακόμιση στη Γερμανία.

Η παρουσία του παλαιότερα στην Γκέτινγκεν είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Γερμανία για τον δυναμικό πλέι μέικερ, ο οποίος είναι 26 χρονών και κατά το παρελθόν έχει περάσει επίσης από ΠΑΟΚ, Μακεδονικό, Παλαιό Φάληρο, ΕΝΑΔ και Ηρακλή, καθώς και από το training camp των Ιowa Εnergy στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ το 2011.

Η πρόταση που είχε στα χέρια του από την Κύπρο ήταν αρκετά καλή και  παράμενε σε επαφή με τη γερμανική ομάδα που τον διεκδικούσε, αλλά και με τις ελληνικές που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους… ομως η τελική του απόφαση, περιλάμβανε την Κρήτη και τον Ηρόδοτο, με τον οποίο πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση σήμερα το βράδυ (30/09).



Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.