Το thalasso χορηγός του Εργοτέλη.


Αποκτά ευεξία και αναζωογόνηση ο Εργοτέλης που θα εχει ένα απο τους μεγάλους χορηγούς  το thalasso της Aegeo Spa, για την αγωνιστική σαιζόν 2015-2016.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Γ.Σ. Εργοτέλης, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με το thalasso της Aegeo Spa στο Club Magic Life Candia Maris Imperial, ως ένα απο τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας, για την αγωνιστική σαιζόν 2015-2016.


Λίγα λόγια για το thalasso

Το μοναδικό κέντρο κέντρο θαλασσοπεραπείας Aegeo Spa στο Club Magic Life Candia Maris Imperial είναι μία πραγματική όαση ευεξίας στην Κρήτη: 

Τοποθετημένο σε μία έκταση 4500τ.μ., το Aegeo Spa προσφέρει κλασικές υπηρεσίες αναζωογώνισης συμπεριλαμβανομένης θαλασσοθεραπείας και θεραπείες ομορφιάς.

Το Aegeo Spa με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι η επιτομή της χαλάρωσης, αποτοξίνωσης, αναζωογόνησης, καθαρισμού και γενικώς ευεξίας.

Το κέντρο έχει μία εσωτερική πισίνα, 2 πισίνες με υδρομασάζ και χλιαρό θαλασσινό νερό, τζακούζι, σολάριουμ, σάουνα και χαμάμ, καθώς και 24 δωμάτια θεραπείας. 

Στο ιατρικό κέντρο, οι επισκέπτες, όχι μόνο λαμβάνουν τη συμβουλή των ειδικών, αλλά εξατομικευμένες θεραπείες και δίαιτες καθώς και προσωπικά προγράμματα αποκατάστασης και γυμναστικής σχεδιάζονται στα μέτρα τους. 

Η δομή του κέντρου επίσης περιλαμβάνει Ινστιτούτο Αποκατάστασης Σπονδυλικής Στήλης με Ergo fit και Power Plate όργανα γυμναστικής.

Το Aegeo Spa προσφέρει πάνω από 200 διαφορετικές θεραπείες μεταξύ των οποίων μασάζ, πίλινγκ, fomentation, electro, υδροθεραπεία, θεραπείες ομορφιάς, αποτρίχωσης και καλλωπισμούς. 

Για τις θεραπείες χρησιμοποιούνται προϊόντα των εταιρειών Phytomer, Academie και Germain de Capuccini, τα οποία είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά στη μπουτίκ του spa. Τοπικά προϊόντα, όπως Κρητικό ελαιόλαδο, φύκια και σταφύλια χρησιμοποιούνται επίσης στις θεραπείες του κέντρου.

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα- Παρασκευή: 9.00  - 23.00
Σάββατο: 13.00   -21.00 
Κυριακή: κλειστά

Επικοινωνία:
Tηλ. +30 2810 264400
Φαξ. +30 2810 264444




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.