Με όραμα και προοπτικές ο Χάνδακας, που ανακοίνωσε τους Μωραϊτη, Πετράκη και Κουμιανάκη !


Νέο ξεκίνημα κάνει ο Χάνδακας με ένα πλάνο ανάδειξης νέων παιχτών και ανάπτυξης του αθλήματος, και οι άνθρωποι της ομάδας, καλωσορίζουν   τους προπονητές κ.κ  Μιχάλη Πετράκη, Γιάννη Μωραΐτη και τον Πέτρο Κουμιανάκη.

Ο Χάνδακας γνωρίζει πλέον οτι έχει τα φόντα να γίνει μια ισχυρή δύναμη, στον μπασκετικό χάρτη του τόπου, έχοντας ως πρώτο μέλημα, την  υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει ο σύλλογος για τα επόμενα χρόνια και με...όραμα, πλάνο και μεράκι, ακόμα και τα πιο απίθανα όνειρα, μπορούν να λάβουν σάρκα και οστά.

Έτσι στο  restart της ομάδας, που είναι πλήρως ανανεωμένη ήρθαν να προστεθούν φέτος τρεις ικανότατοι προπονητές, γνωστοί για το έργο τους στα μπασκετικά δρώμενα του Ηρακλείου και όχι μόνο που δεν ειναι άλλοι απο τους :

Μιχάλη Πετράκη, Γιάννη Μωραΐτη και Πέτρο Κουμιανάκη. 

Η ανακοίνωση του Χανδακα αναλυτικά:

"Ο Γ.Σ. Χάνδακας καλωσορίζει στην μπασκετική του οικογένεια τον Μιχάλη Πετράκη, τον Γιάννη Μωραΐτη και τον Πέτρο Κουμιανάκη.

Στα πλαίσια της υλοποίησης των στόχων που έχει θέσει ο σύλλογος για τα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα της ανάδειξης νέων παιχτών και της ανάπτυξης τους αθλήματος ο Γ.Σ. Χάνδακας ξεκινάει από φέτος την δημιουργία πρότυπων ακαδημιών. 

Με χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τους τρεις τεχνικούς.

Το δύσκολο έργο της οργάνωσης των ακαδημιών θα αναλάβει ο Γιάννης Μωραΐτης ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια και μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στον Διαγόρα και στο Κολλέγιο Ρόδου επιστρέφει στην Κρήτη ως επικεφαλής και υπεύθυνος στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Μιχάλης Πετράκης έπειτα από χρόνια στις ακαδημίες του Ηράκλειο και την ανάδειξη πολλών νέων παιχτών θα προσφέρει από φέτος τις γνώσεις του στους μικρούς του Χάνδακα. 

Τέλος ο Κουμιανάκης ο Πέτρος μετά από μια πολύ μεγάλη καριέρα ως παίχτης σε εθνικές κατηγορίες  και το πέρασμα του από τμήματα αντρών ως προπονητής θα προσφέρει και αυτός την εμπειρία και τις γνώσεις του στις ακαδημίες της ομάδας.

Από την περυσινή χρονιά παραμένει ο Βαγγέλης Κουκαρούδης".

Η αφίσα της ομάδας του Χάνδακα:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.