Ο Αγιασμός του Ρέθυμνο Cretan Kings (pics).


Ο καθιερωμένος Αγιασμός του Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πριν από την απογευματινή προπόνηση.

Τo μυστήριο του Αγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ευγένιος, ο οποίος ευχήθηκε πολλές χαρές και επιτυχίες ενόψει της καινούριας σεζόν, λέγοντας, 

«Παρακαλώ τον Θεό να δίνει δύναμη και υγεία στην ομάδα για να πετυχαίνεται πολλές νίκες και να περνάτε αυτό το ελπιδοφόρο μήνυμα της αγωνιστικότητας που μπορεί να φέρει ελπιδοφόρα αποτελέσματα και νίκες σε οτιδήποτε εργάζεται ο καθένας μας». 

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες και οι εργαζόμενοι της ομάδας .

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Ηρακλής Μανουκαράκης, ο έμπειρός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο παίκτης της ομάδας μας, Σταύρος Σχίζας, μίλησαν στο rethymnobc.gr και ευχήθηκαν καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αναλυτικά:

Μανουκαράκης
«Σήμερα κάναμε τον αγιασμό και ευχαριστούμε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο, που μας έκανε την τιμή να τελέσει το μυστήριο. Εύχομαι υγεία σε μας και στους αθλητές μας. Να συνεχίσουμε να είμαστε μία οικογένεια και να φέρνουμε επιτυχίες και χαρά στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους μας».

Σκουρτόπουλος:
«Θέλουμε να έχουμε υγεία όπως και όλος ο κόσμος. Να μην έχουμε απώλειες εντός γηπέδου και όλα τα υπόλοιπα θα τα δουλέψουμε μέσα στο παρκέ πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά. Να ανταποκριθούμε στους στόχους και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται το Ρέθυμνο και ο κόσμος να είναι δίπλα μας για να μας συμπαρασταθεί».

Σχίζας: 
«Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν στην ομάδα, με υγεία και πολλές επιτυχίες. Προσωπικός στόχος είναι να βελτιωθώ σαν παίκτης και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και στόχος της ομάδας είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να πετύχουμε το κάτι παραπάνω».


Εικόνες απο  rethymnobc.gr






Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.