Στην Αθήνα τα νέα σεμινάρια διαιτησίας.


Η ΕΟΚ απεστειλε Επιστολή με την οποία καλεί την ΟΔΚΕ σε συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης (30/09) στα γραφεία της ομοσπονδίας, καθώς επίσης ενημέρωσε πως προγραμματίστηκαν νέα σεμινάρια διαιτησίας στις 4/10, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

“Κύριοι, μετά τη ματαίωση των περιφερειακών ετήσιων σεμιναρίων που ανακοίνωσε η ΟΔΚΕ, η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοινώνει τη διενέργεια σεμιναρίων ενημέρωσης των διαιτητών εθνικών κατηγοριών ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα διεξαχθούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 04.10.2015 και σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί ακολούθως.

Περαιτέρω η ΚΕΔ/ΕΟΚ τηρώντας τις νόμιμες θεσμικές της υποχρεώσεις για συνεργασία με την ΟΔΚΕ, ειδικά περί την οργάνωση των περιφερειακών και κεντρικών σεμιναρίων, καλεί και πάλι την ΟΔΚΕ, ειδικά εκπροσωπούμενη σύμφωνα με τα Νόμο και το Καταστατικό της, να προσέλθει στα γραφεία της ΕΟΚ, την Τετάρτη 30.09.2015 και στις 13:00 για τη δέουσα συνεργασία σύμφωνα με τα ανωτέρω, άλλως η ΚΕΔ/ΕΟΚ θα λάβει τις αποφάσεις, χωρίς τη συνεργασία αυτή”.
«Να παραιτηθούν για το καλό της διαιτησίας»…

Το… γαϊτανάκι των ανακοινώσεων ανάμεσα στην ομοσπονδία και την ΟΔΚΕ ξεκίνησε κι αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως έντονο. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση-καταγγελία της ομοσπονδίας των διαιτητών, ήρθε απάντηση από πλευράς ομοσπονδίας και πιο συγκεκριμένα από τον Στέλιο Συμεωνίδη, ο οποίος προϊσταται της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Με την ανακοίνωσή του εκφράζει τη λύπη του για τον καταλογισμό στην ΕΟΚ του χαρακτηρισμού «εγκληματικής οργάνωσης» και καλεί τους Μαχαιριανάκη, Αρβανιτίδη και Ντίνο να παραιτηθούν «… για το καλό της διαιτησίας», όπως αναφέρει, ειδάλλως όπως επισημαίναι «… η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Στέλιου Συμεωνίδη αναφέρει: «Μετά από τα τελευταία γεγονότα και τις τελευταίες ανακοινώσεις, λυπούμαι πάρα πολύ διότι πρώην συνάδελφοι που έχουμε ιδρώσει μαζί στα γήπεδα, μας καταλογίζουν ότι είμαστε «εγκληματική οργάνωση». Αν έχουν ίχνος αγάπης για τη διαιτησία οι κκ Μαχαιριανάκης, Αρβανιτίδης και Ντίνος, οι οποίοι έχουν παίξει ως διαιτητές, αύριο θα πρέπει να υποβάλλουν και την παραίτησή τους για το καλό της διαιτησίας. Αλλιώς, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».


Ιδιαίτερα Μαθήματα.


Τελειόφοιτη  φοιτήτρια κλασικής  φιλολογίας παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου -λυκείου και αναλαμβάνει το διάβασμα μαθητών δημοτικού .Παρέχεται πλούσιο υποστηρικτικό υλικό .
Προσιτές τιμές 

Τηλ.επικοινωνίας : 6948073202

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.