ΣΥΔΚΑΚ | Συγχαίρει το Δειλινό, για το τουρνουά "Β.Παδουβάς".


Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, με ανακοίνωσή του, συγχαίρει δημόσια τον Πρόεδρο και την επιτροπή μπάσκετ της ομάδας «A.O. Δειλινό», για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά "Β. Παδουβάς".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον Πρόεδρο και την επιτροπή μπάσκετ της ομάδας «A.O. Δειλινό», για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά «Βασίλης Παδουβάς».

Η διοργάνωση η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, έχει πλέον καταστεί θεσμός στα μπασκετικά δρώμενα του νησιού μας. Παράλληλα, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τιμήσουν όλοι οι παράγοντες του αθλήματος στο νησί μας, τη μνήμη ενός πολύ καλού αθλητή κι ανθρώπου που μας άφησε πρόωρα και παράλληλα να προετοιμαστούν ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.