Αποκλεισμός του ΟΑΧ στο κύπελλο.


Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν, ο ΟΑ Χανίων αν και πάλεψε λύγισε με 45-64 από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου στο κλειστό του Κλαδισού και αποχαιρέτησε το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.Πηγή εικόνας:"missmatchbasket.blogspot.gr".

Για 12:30 λεπτά ο ΟΑΧ πάλεψε στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ που έγινε την Τρίτη στο κλειστό του Κλαδισού όμως στη συνέχεια η Δάφνη Αγ. Δημητρίου “πάτησε γκάζι” και τελικά έφθασε εύκολα στη νίκη-πρόκριση με 64-45. 

Άλλωστε πρόκειται για μία ομάδα που όπως δήλωσε ο προπονητής της Α. Μπουμπούς στοχεύει το πρωτάθλημα στην Α2 γυναικών ενώ θυμίζουμε ότι η ομάδα του Λευτέρη Θεοδωράκη είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, ενώ σημαντικό είναι το το γεγονός ότι δεν έχουν δώσει καν φιλικό ακόμα που έκανε ακόμα δυσκολότερη τη θέση τους.

Η Χανιώτικη ομάδα  επίσης,δεν είχε στη διάθεσή της, τις Σταχτιάρη και Χαραλαμπάκη.

Ο Λευτέρης Θεοδωράκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτριών του. «Μπορούμε να πούμε ότι για πρώτο φιλικό πήγαμε καλά. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά σίγουρα θέλουμε βελτίωση. Το Κύπελλο δεν ήταν στόχος για εμάς», κατέληξε

ΟΑ Χανίων- Δάφνη Αγ. Δημητρίου 45-64
Δεκάλεπτα: 7-12, 20-33 (ημίχ.),, 30-49,45-64    
Διαιτητές : Νάστος- Ρίζος 

ΟΑΧ(Θεοδωράκης-Δημητρουλάκη): Καραβέλη 8, Ζουμαδάκη 2, Κασωμένου,Καούκη 6 Φουράκη, Ζύφι 4, Κώτσου 3, Μπρέλλου 4, Μοσχοπούλου 11(1), Βαρυπατάκη 7        
Δάφνη Αγ, Δημητρίου (Μπουμπούς): Γιαννέλη 2, Ρούτση 1, Αλεξανδρή 11(1), Μανώλη  7(1), Παπακωνσταντίνου , Μάλαμα 3(1),Γιαμπάνη 10,Χατζόγλου 5,Γιαννακοπούλου ,Θεοδώρου 3, Τετενέ 3, Τσουκαλά 19(1)

ΕΠΤΑ “ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ”:

Συγκριτικά με τις γενικότερες δυσκολίες που υπάρχουν,ο ΟΑΧ κινήθηκε δραστήρια στον τομέα των μεταγραφών και πρόσθεσε στο δυναμικό του επτά παίκτριες.

Από αυτές, η 18χρονη Γεωργία Καούκη επιστρέφει μετά από μια πολύ καλή χρονιά στην Α2 με το Αρκάδι, ενώ στη... δράση επιστρέφει και ένα από τα γνωστά ονόματα του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, η Ρένα Σταχτιάρη, η οποία ήταν μέλος της ομάδας το διάστημα που πρωταγωνίστησε στην Α2 Εθνική και τελικά πήρε την άνοδο (το 2009) στην Α1 Εθνική.

Ακόμη, αποκτήθηκαν οι Μαρία Μοσχοπούλου (έτος γέννησης 1984, θέσεις 3-4, πέρυσι έπαιζε στη Νίκη Λευκάδας),Μαίρη Καραβελη (1992, 1-2,Έσπερος Πατρών), Ιωάννα Μπρέλλου (1988, 1-2, Αστέρας Αγ. Δημητρίου), Γεωργία Χαραλαμπάκη (1988, 3-4, Περιστέρι).

Από τις προαναφερόμενες, η Χαραλαμπάκη διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, όπου και προπονείται. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει για κάποιο διάστημα στα Χανιά, όμως στη συνέχεια με την ομάδα θα ενσωματώνεται στην τελευταία προπόνηση πριν από τους εντός έδρας αγώνες.

Ακόμη, από τον θυγατρικό ΟΑΧ 2000 ήρθε η Ευγενία Καλογεροπούλου (1992, 2-3),ενώ αναμένεται ν' αποκτηθεί και μια αθλήτρια από την Ιεράπετρα, η οποία προπονείται με την ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη του πρωταθλήματος για τον 1ο όμιλο της Α2 γυναικών έχει οριστεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, οπότε ο ΟΑΧ έχει ρεπό και θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στις 18/10, παίζοντας -στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής- εκτός έδρας με τον Ίκαρο Καλλιθέας.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.