Διπλασίασε τις νίκες του Εργοτέλης.


Το δύο στα δύο πέτυχε στις φιλικές του αναμετρήσεις με τον Κύδων ο Εργοτέλης, αυτήν την φορά στα Χανιά, καθώς επικράτησε στο κλειστό Κλαδισου το Σάββατο (12/09) με  45 -52.

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη από την αρχή ως το τέλος αλλά η ομάδα του Γιώργου Μακράκη  ήταν αυτή που υπερίσχυσε στο τέλος.

Αγωνιστικό ρυθμό δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά ο Κύδων, που έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ενώ παράλληλα φάνηκε  πως η έδρα του θα αποτελεί ένα βασικό όπλο.

Τόσο ο Κώστας Σδράκας όσο και ο Γιώργος Μακράκης  έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών τους που θα τους βοηθήσουν εν όψει της παρουσίας τους σαν νεοφώτιστοι στις κατηγορίες τους αντίστοιχα.

Κύδων -Εργοτέλης 45-52
Δεκάλεπτα: 11-10, 24-25 (ημιχ.), 35-42, 45-52 .

Κύδων (Σδρακας): Λυρώνης, Σταμούλος 2, Αλεξίου 2, Παπαμαστοράκης 10(1), Τζανιδάκης, Τσαρουχάς 13(1), Μπερτίδης, Μπαγάκης, Κολαρετάκης 11(1), Κοντογιάννης 2, Λιονάκης 5, Κουνδουράκης.
Εργοτέλης (Μακράκης): Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Πετράκης με 12(1), Ξενάκης 10(1) και Καράλης 10 πόντους.


Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.