Μάνος Δραμητινός | "Θέλουμε σωστή οργάνωση και αξιοποίηση και εξέλιξη των υποδομών του Ηρακλειο"


Με την επιστροφή στον Όμιλο , ενός παλαιού μέλους και παράγοντα, του Δραμητινού Μανόλη, μέλος της οργανωτικής επιτροπής, στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, που αποτελεί το συνδετικό κρίκος, διοίκησης και ομάδας, το kritikobasket.gr, βρήκε το έμπειρο παράγοντα και του απέσπασε δυο λόγια για τον ρόλο του στη Ηρακλειο και τους στόχους.


Η συνέντευξη του Μανώλη Δραμητινού:


"Έχω αναλάβει έφορος στο ερασιτεχνικό κομμάτι. Εμείς προσπαθούμε να δομήσουμε μια ομάδα, που αν είναι δυνατόν, να είναι σωστά οργανωμένη απο το επαγγελματικό, μέχρι το ερασιτεχνικό κομμάτι, να είναι κοινωνικά ευαίσθητη και ταυτόχρονα αν μπορεί να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη, καθώς το μεγάλο πρόβλημα σε αυτές τις ομάδες είναι το οικονομικό.

Έτσι δομήσαμε μια ομάδα στην οποία έφορος είναι, ο Νίκος Μπαξεβάνης, στο επαγγελματικό μέρος είναι ο Σπυριδάκης Μανόλης, μαζί με τον Γιάννη Στεφανάκη, που ειναι σαν γενικός αρχηγός και στις δημόσιες σχέσεις βρίσκεται ο Αρναουτάκης ο Μανόλης.

Στο ερασιτεχνικό κομμάτι όπως προείπα, ασχολούμαι εγώ με τον Περαντωνάκη τον Κώστα, που εχει την ευθύνη των αγωνιστικών τμημάτων, με τον Μάνο Σηφομιχελάκη να είναι τεχνικός διευθυντής βοηθώντας όμως και την επαγγελματική ομάδα.

Προσπαθούμε λοιπόν να δομήσουμε μια ομάδα, που "απο κάτω" που ξεκινούν τα παιδιά,πέρα απο την κοινωνικότητα με όλα τα οφέλη που προσφέρει κλπ, σιγά σιγά, όσα ξεχωρίσουν, να έχουν μια συνέχεια μέχρι την ανδρική που όπως βλέπετε τώρα πολλά απ αυτά στελεχώνουν το ρόστερ στην ανδρική ομάδα.

Προσπαθούμε και θέλουμε μέσα απο ένα καλό προπονητικό τιμ που έχουμε να οργανώσουμε, τα παιδιά να έχουν την σωστή αξιοποίηση και εξέλιξη, που ξεκινά απο τα Μίνι, Παμπάιδες, Παίδες, Εφήβους , μέχρι την αντρική ομάδα.

Σε αυτο το κομμάτι βρίσκομαι εγώ, εχοντας αναλάβει αυτην την ευθύνη. Αλλωστε έχω την εμπειρία, καθώς βρισκόμουν πάρα πολλά χρόνια σ αυτόν τον χώρο και με παρακάλεσαν οι άνθρωποι της ομάδας να το αναλάβω, δέχτηκα χωρίς χρονοτριβή.

Παλιότερα βρισκόμουν ως προπονητής, τώρα βρίσκομαι σαν υπεύθυνος στο κομμάτι των Ακαδημιών.

Η επιτροπή είναι ενιαία με υπεύθυνο τον κ.Νίκο Μπαξεβάνη και όλα τα υπόλοιπα μέλη βοηθάμε αν μπορούμε να το οργανώνουμε σωστά και μετά, να δούμε και να αξιοποιήσουμε την συνέχειά του".


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.