Το scouting report του Μιχάλη Σπυριδάκη (Video).


Ποιος είναι ο Μιχάλης Σπυριδάκης του Ηράκλειο, ένας από τους νεαρούς αθλητές που εντυπωσίασε την φετινή περίοδο και ήδη έχουν μπει στο κυνήγι της απόκτησής του;.Το kritikobasket.gr, με την ευκαιρία του βίντεο scouting report, ακτινογραφεί τον παίκτη.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

·        Ύψος:  2,00 εκατ.
·        Ετος Γεννησης:  1997
.        Βάρος:  86 Kg
·        Χέρι : Δεξί
·        Θέση:  PG/SG/SF

Πλεονεκτήματα, όπως τον "ακτινογραφεί" το kritikobasket.gr:

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Ο ταλαντούχος Μιχάλης είναι ένας παίκτης που "βλέπει" γήπεδο και έχει πολύ καλή συναίσθηση του χώρου παρά το νεαρό της ηλικίας του. Είναι ένας ηγέτης μέσα στο παρκέ.

Επίσης, ο Σπυριδάκης έχει μεγάλο ταλέντο στον χειρισμό της μπάλας.

Οι δεξιότητές του είναι αξιοσημείωτες για το συγκεκριμένο επίπεδο, καθώς  μπορεί να αλλάξει ταχύτητα και κατεύθυνση ανά πάσα ώρα, ενώ είναι στο χέρι του το αν θα τρέξει γρήγορα την επίθεση της ομάδας του ή αν θα πάει σε οργανωμένα plays.

Όπως και να 'χει, και στις δύο καταστάσεις, ο παίκτης του Ηρακλείου μπορεί να δώσει λύσεις και να "φτιάξει" παιχνίδι.

Ο αθλητής διαθέτει και καλό κορμί για την ηλικία του, στοιχείο που τον βοηθά να απειλεί με σουτ του που θέλει βελτίωση, ενώ έχει  προβάδισμα στο "ένας εναντίον ενός".

Τέλος, οι σκάουτερ, καθώς και όσοι γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, έχουν σημειωμένο το όνομα "Μιχάλης Σπυριδάκης".





Μια προσφορά:


MO club
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ
Κάθε Τρίτη

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.