"Πρεμιέρα", για τον Εργοτέλη, που "ψηλώνει" με Θώδο !!


Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Εργοτέλης, ο οποίος θα αγωνιστεί ως "νεοφώτιστος"στην Β΄Εθνική, από την οποία σίγουρα θέλει να μην είναι...περαστικός , έχοντας στόχο την καθιέρωση, με βάσει το ρόστερ που δημιουργεί.Πηγή φώτο : "neakriti.gr".
Ο Εργοτέλης ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ενόψει της παρουσίας του στη Β' Εθνική με τους παίκτες του Γιώργου Μακράκη να συγκεντρώνονται χθες το πρωί στο Λίντο για την πρώτη τους επαφή, ενώ το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Μαρτινένγκο ο αγιασμός παρουσία όλων των τμημάτων μπάσκετ. 

Το «παρών» έδωσαν οι νεοαποκτηθέντες Αλέξης Πετράκης, Νίκος Κριθινάκης και Αντώνης Σκλήβας, αλλά και ο Γιώργος Δόσπρας που έχει συμφωνήσει, (όπως γράψαμε πρώτοι, πατήστε εδώ), αλλά περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να επιβεβαιώσει ότι θα φοιτήσει στο ιατρικό του Ηρακλείου.

Το "παζλ" αναμένεται να κλείσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, καθώς η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 23χρονο center, ύψους 2,15, Θάνο Θώδο.

Ο Θώδος που γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1991,, αγωνίζεται ως σέντερ κι εχει βάρος 110 κιλά.

Ο αθλητής σύμφωνα με το προφίλ του  είναι ψηλός, με σπουδαίες αμυντικές ικανότητες και δυνατότητα να "σκεπάζει" το καλάθι, μαζεύοντας ριμπάουντ και αλλοιώνοντας σουτ. 

Βελτιώνεται συνεχώς στο επιθετικό κομμάτι προσθέτοντας στοιχεία στο παιχνίδι του.

Έπαιξε μπάσκετ στο Παγκράτι, το Πέραμα αλλά και στο Foothill College στις ΗΠΑ".

Ο υψηλόσωμος (2.15) σέντερ έδειξε καλά στοιχεία στις δοκιμές του κόουτς Μακράκη και καλείται πλεον, ν΄ αποφασίσει ο ίδιος αν θα δεχθει την προσφορά των "κιτρινόμαυρων".

Στις πρώτες τους δηλώσεις οι παίκτες του Εργοτέλη  Αντρέας Ξενάκης και Αλέξης Πετράκης, επεσήμαναν ότι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της  κατηγορίας, ενώ με τις κινήσεις που έκανε η διοίκηση του Β.Γιανουλάκη, ήταν παίκτες που έλειπαν από την περυσινή ομάδα και θα κάνουν ένα καλό σύνολο, που θα εκπληρώσουν τους στόχους, γιατί  ποιότητα σαν ομάδα.

Ο Γ. Μακράκης στις προγραμματικές του δηλώσεις ανέφερε ότι : " Είναι δύσκολες εποχές, αλλά ο Εργοτέλης έχει μία φιλοσοφία και έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ένα τρόπο δουλειάς, τον οποίο δεν έχει αλλάξει και βάσει αυτής της φιλοσοφίας ήρθε μία άνοδος η οποία είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο.η νέα χρονιά που ξεκινά μας βρίσκει με υπευθυνότητα όλους και συνέπεια στη δουλειά για να βγάλουμε μία πολύ δύσκολη χρονιά. 

Οι στόχοι καθορίζονται από τη διοίκηση. Στη συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο είπαμε ότι η ομάδα θα πρέπει να καθιερωθεί στη Β' Εθνική. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα 16 ομάδων, ένας μαραθώνιος 30 αγώνων. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος στόχος πέρα από τη σταθεροποίηση της ομάδας στην κατηγορία και από εκεί και μετά να φτιάξουμε μία ομάδα που να ευχαριστιόμαστε την προπόνηση και τους αγώνες.

Και ολοκληρώνοντας τόνισε ότι υπάρχει διάθεση και φρεσκάδα και το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε υγεία όλη τη χρονιά.

Πηγη δηλώσεων : "neakriti.gr"

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.