Βοηθός στον Ηρόδοτο ο Στειακάκης .Επιστρέφει ο Ροδουσάκης.


Ο Ηρόδοτος πραγματοποιεί τις τελευταίες πινελιές του, ενόψει της πολύ δύσκολης επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα την βρει στην Γ’ Εθνική, με την ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Δημήτρη Στειακάκη, ο οποίος θα είναι στο πλευρό του Σ.Καρκανάκη, ενώ επιστρέφει στις Ακαδημίες ο Γ.Ροδουσάκης και ευχαριστεί την Δάφνη Σταυρακάκη.
Ο νέος βοηθός προπονητής του Στέλιου Καρκανάκη, ξεκίνησε σαν παίχτης  απ τον ΟΦΗ και στην συνέχεια στον Ανδρογέα. 

Εκεί οταν σταμάτησε συνέχισε  σαν προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας ενώ πέρυσι τέλειωσε  την  σχολή προπονητών της Γ.Γ.Α με δίπλωμα Γ΄κατηγορίας.

Είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενο προπονητής που ασχολείται με ποικίλα πράγματα, καθώς είναι  αρχηγός στον Ερυθρό Σταυρό για  15  χρόνια στο Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών με  εξαιρετικό  έργο ,και  μεγάλη  κοινωνική προσφορά  στον  συνάνθρωπο.

Παράλληλα επέστρεψε στις Ακαδημίες ο Γ.Ροδουσάκης, που αναλαμβάνει  το κενό που άφησε ο Σ.Καρλάφτης στους παίδες, ενώ ο Ηρόδοτος, ευχαριστεί την Δάφνη Σταυρακάκη για την πολύχρονη προσφορά της, ευχόμενος το καλύτερο για την συνέχεια.

Οι ανακοινώσεις:

Ο Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Στειακάκη ,ως βοηθό του Στέλιου Καρκανάκη , καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Ηρόδοτου.

Ο Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Ροδουσάκη Ιωάννη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ηροδότου.
Ευχαριστούμε την Σταυρακάκη Δάφνη για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της σταδιοδρομία.


Μια προσφορά:



MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.