Αυτοί οι παίκτες ενδιαφέρουν τις Κρητικές ομάδες.


Οι ομάδες των Εθνικών κατηγοριών απο την Κρήτη, ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους και εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και το kritikobasket.gr, γνωρίζοντας τους στόχους, σας τους  παρουσιάζει , λίγο πριν ανακοινωθούν.
Άμα δεν το..γράψει το kritikobasket.gr, δεν είναι είδηση!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και περιμένοντας απο μέρα σε μέρα τις ανακοινώσεις των ομάδων, (εφ όσον εξελιχθούν) ομαλά σας παραθέτουμε τους βασικούς στόχους, που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και σας δίνουμε ένα μικρο δείγμα παρουσίασης αυτών, γιατί σεβόμενοι τις διαπραγματεύσεις των σωματείων, δεν μπορούμε να αναφέρουμε περισσότερα.

Αυτοί ειναι :

-Όσον αφορά την περίπτωση του 23χρονου σέντερ που ενδιαφέρεται ομάδα της Κρήτης, αθλητική (και όχι μπασκετική) ιστοσελίδα) αναφέρει πως ενδιαφέρει το Αγρίνιο του κόουτς Μυριούνη.

Εμείς να προσθέσουμε οτι ο αθλητής δεν εχει αποφασίσει ακόμα, ενώ σκέφτεται και το εξωτερικό (Δανία), ενώ πραγματοποιεί αυτο το διάστημα προετοιμασία με ομάδα.

-Το μεγάλο όνομα που ενδιαφέρει δυο ομάδες της Κρήτης είναι άλλο. Πρόκειται για τ πολύπειρο γκαρντ, για την  απόκτηση του του οποίου έχουν κινηθεί δυο ομάδες.

Είναι 29 χρονών εχει ύψος 1.97  και αγωνίζεται στη θέση του Shooting Guard.και πρόκειται για παίκτη "πραγματικό πολυβόλο".

Ενημερωτικά όπως βρήκαμε στο διαδίκτυο σ ένα αγώνα  είχε σημειώσει 32 πόντους που αφορούσαν με 8/11 τρίποντα, στη νίκη επι του Αρκαδικού.

Έχει αγωνιστεί σε 5 ομάδες στην καριέρα του, εχει φορέσει φανέλα Κρητικής ομάδας, και εχει παρουσίες και στην Εθνική Ελλάδος Εφήβων.

Η καταγωγή του είναι απο τον Πειραιά και ..περισσότερα σύντομα.

-Ένας άλλος αθλητής που ενδιαφέρει ομάδα της Κρήτης είναι ένας έμπειρος σέντερ ύψους 2.00 μ. και είναι 36 χρονών και φορά την φανέλα με το Νο 12.

Κατάγεται απο την Δυτική Μακεδονία και  πέρσι βοήθησε την ομάδα του ν ανεβεί στην Β’ Εθνική.

Στην 16άχρονη καριέρα του στα παρκέ, εχει αγωνιστεί σε 14! ομάδες συνολικά και μετρά επιτυχίες και εμπειρίες που τον βοήθησαν να εξελιχθεί αγωνιστικά.

-Τέλος άλλος ένας παίκτης που ενδιαφέρει Κρητική ομάδα είναι ένας νεαρός φόργουορντ, που έχει γεννηθεί στις 21-9-1991 έχει ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται στη θέση 3 και φορούσε την φανέλα με το Νο10.

Πέρυσι αγωνίζονταν στην Γ' Εθνική.

Οι δυο παραπάνω θα ανακοινωθούν πιθανότατα αύριο..

Το kritikobasket.gr, θα σας ενημερώσει αναλυτικά για αυτούς τους στόχους των Κρητικών ομάδων που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες, άσχετα αν θα καταλήξουν στο νησί μας η όχι.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :



FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.