Ο Νίκος Κριθινάκης στον Εργοτέλη (Video)..


Συνεχίζει δυναμικά την υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού ο Εργοτέλης, ελπίζοντας σε μία ανταγωνιστική πορεία στην νέα Β' Εθνική κατηγορία, αποκτώντας τον Νίκο Κριθινάκη και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους νεοφώτιστους στην περιφέρεια..
Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Άλλη μια μεταγραφή από τον Εργοτέλη (η δεύτερη μετά τον Σκλήβα) ,αποδεικνύοντας  εμπράκτως την φιλοσοφία του προπονητικού όσο και του διοικητικού τιμ  να  δώσει ευκαιρίες και να βοηθήσει τα παιδιά  της Κρήτης.

Ο λόγος για τον νέο απόκτημα των "κιτρινόμαυρων" ταλαντούχο παίχτη Νίκο  Κριθινάκη που ολοκλήρωσε την καριέρα στην Ακαδημία Ρεθύμνου και ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Ρέθυμνο, ο Αρκαλοχωρίτης παίκτης, επέτρεψε στο Ηράκλειο και ντύθηκε στα "κιτρινόμαυρα".

Ο ταλαντούχος αθλητής , είχε γίνει το "μήλον της έριδος" για όλες τις ομάδες της πόλης του Ηρακλείου, ο οποίος όμως προτίμησε να δοκιμαστεί στο Λίντο από τον Γιώργο Μακράκη, που έδωσε το '"ΟΚ", καθώς φαίνεται ότι πιστεύει στον ταλαντούχο γκαρντ.

Ο Νίκος Κριθινάκης γεννήθηκε το 1994, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως shooting guard, ξεκίνησε τα πρώτα βήματα από την ομάδα της περιοχής του την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου.

Εκεί ξεχώρισε αμέσως και αν και παίδας και αναδείχθηκε σύντομα στο αντρικό ,ως το "κορυφαίο βιολί" της ομάδας του, σημειώνοντας τους περισσότερους πόντους.

Στην Αναγέννηση αγωνίστηκε ως το 2012, οπου και μετά από επιτυχία στις Πανελλήνιες μετακόμισε στο Ρέθυμνο και αγωνίστηκε με την ομάδα της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου.

Εκεί συνέχισε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ αναδείχθηκε, πρωταθλητής Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, την περίοδο 2013-14, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ΄εθνική κατηγορία.

Ξεχωρίζει για το πολύ καλό σουτ που διαθέτει εντός και εκτός περιφέρειας, ενώ διαπρέπει και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Σίγουρα για τον Γιώργο Μακράκη, εκτός από την "ντόπια προσθήκη", αποτελεί και ποιοτική λύση, καθώς πέρυσι , έλειπε το "εύκολο σουτ", ενώ θα προσφέρει στην ομάδα των "κιτρινόμαυρων", σημαντικές αμυντικές  και  οργανωτικές  υπηρεσίες ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν, στην Β΄Εθνική.

Εμείς απλά να προσθέσουμε πως δεν αποκλείεται να ξεπεταχτεί ένας "νέος Καρκωσταντάκης", καθώς ο κόουτς Μακράκης παίρνει από κάθε αθλητή, το μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Το kritikobasket.gr,  ετοίμασε ενα μικρό βίντεο αφιέρωμα απο δικές του φωτογραφίες, στον ταλαντούχο αθλητή.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

του ευχομαι ολοψυχα καλη σταδιοδρομια γιατι το αξιζει, οχι μονο ως παικτης αλλα και σαν χαρακτηρας... ο προπονητης του για δυο χρονια Βαγγελης Θεοδωρουλακης

kritikobasket είπε...

Φίλε ανώνυμε αν θέλεις να δημοσιευθεί το σχόλιό σου, στείλε το ονομά σου, οπως ο παραπάνω καλός φίλος Βαγγέλης.