"Βουλιαζει" ο ιστορικος ΟΦΗ.Μια παραίτηση και δυο λύσεις στο προσκήνιο.

Στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του βρίσκεται ο ΟΦΗ, με τα προβλήματα να τον πνίγουν και την ίδια στιγμή να μην διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα, καθώς μπορεί να δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 ωστόσο δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και στο πρωτάθλημα  της ΕΚΑΣΚ.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944




Τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ να επιθυμούν να αγωνιστεί ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Α2, ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη σε ότι αφορά την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα

Δυσάρεστα είναι τα νέα σε ότι αφορά το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ καθώς δεν υπάρχει καμία θετική εξέλιξη σε ότι αφορά την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Από την στιγμή που δεν έχουν βρεθεί οι οικονομικοί πόροι που χρειάζονται για να στηρίξουν την ομάδα, το ενδεχόμενο να μην κατέβει στο νέο πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο ορατό.

Χωρίς οικονομική στήριξη, δεν υπάρχει προπονητής και ρόστερ, καθώς το ο Φώτης Τακιανός αλλά και πολλοί παίκτες, έχουν βρει, (η πρόκειται να βρούν) ομάδα, αφού παρελθόν ήδη είναι ο Χάλαρης, ο Στυλιανού, ο Τρεπάλοβατς, ο Κιτσούλης,  ο Σκλήβας (μεταγραφή στον Εργοτέλη), ενώ Λιανός και Μποχωρίδης, αναμένονται σύντομα ναβρουν "στέγη".

Οι όποιες προσπάθειες έχουν γίνει από την επιτροπή μπάσκετ και τον Γιάννη Δανδάλη δεν έχουν ευοδωθεί και το αδιέξοδο μοιάζει μονόδρομος και πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλος της επιτροπής μπάσκετ υπέβαλε την παραίτηση του (μη μπορώντας να ακολουθήσει την καθοδική πορεία του ΟΦΗ), κάνοντας ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.


Στο τραπέζι έχουν μπει όλα τα ενδεχόμενα και οι λύσεις που προέκυψαν είναι δυο,  εκτός και αν υπάρξει … Το ένα αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 με τα παιδιά των Ακαδημιών με ότι αυτό και αν συνεπάγεται.

Το μειονέκτημα εδω είναι, το ποιος θα αναλάβει να στήσει την ομάδα και να την οδηγήσει σε μία κατηγορία όπου το αγωνιστικό επίπεδο είναι υψηλό. 

Η τυπική και μόνο συμμετοχή, αξίζει στην ιστορία του ΟΦΗ; Ο Γιάννης Κόκκινος που έχει αναλάβει τις Ακαδημίες θα μπορούσε να συμβάλει σε μία τέτοια προσπάθεια;  

Εφόσον πάντως προχωρήσει αυτή η λύση και ο υποβιβασμός επέλθει με το πλήρωμα του χρόνου, αυτός θα αφορά την Β΄ Εθνική και όχι το τοπικό και αυτό είναι ένα θετικό στην όλη δυσάρεστη κατάσταση (η ομάδα δεν θα πέσει δηλαδή τρεις κατηγορίες αλλά μία)…

Το άλλο ενδεχόμενο έχει να κάνει με τη μη συμμετοχή στην Α2 και την επιστροφή στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ…

Χωρίς να περιμένει περιμένει κάτι ανέλπιστα ευχάριστο, πικρία και δυσαρέσκεια επικρατεί αυτές τις ώρες στον ΟΦΗ που θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις για το άμεσο μέλλον.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.