Ερασιτεχνης ΟΦΗ | Καλεί τους επιχειρηματίες να βοηθήσουν το τμήμα μπάσκετ.


Ο προβληματισμός για το μέλλον του ΟΦΗ είναι είναι μεγάλος καθώς κανένας δεν γνωρίζει αν τελικά η ομάδα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του κάνει κάλεσμα στους επιχειρηματίες της πόλης ώστε να συμπαρασταθούν στο τμήμα.
Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944




Αναλυτικά:

«Ο προβληματισμός για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ συνεχίζει να υφίσταται, όπως διαπιστώθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου έγινε εκτενής συζήτησε για το αύριο της ομάδας.

Όπως έκανε γνωστό εκ μέρους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, Τάκης Χωραίτης, ο ΟΦΗ έχει δηλώσει συμμετοχή στην Α2 κατηγορία, ωστόσο για να μπορέσει ο ΟΦΗ να ανταπεξέλθει θα πρέπει να βρεί τους οικονομικούς πόρους για να το κάνει, σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικά.

Ο Γιάννης Δανδάλης με την σειρά του επανέλαβε τον προβληματισμό που είχε διατυπώσει και δημόσια πριν από μερικές ημέρες, ότι δεν μπορεί ο ίδιος να σηκώσει το βάρος, μιας νέας προσπάθειας και θα πρέπει να αναζητηθούν άνθρωποι που θα στηρίξουν οικονομικά το τμήμα.

Ο Παναγιώτης Αντωνακάκης άφησε αιχμές και για την Ομοσπονδία του μπάσκετ, η οποία όπως είπε έχει καταργήσει ουσιαστικά τις επιχορηγήσεις και τις μετακινήσεις των ομάδων, ενώ τώρα τους αναγκάζει εκτός από την Γραμματεία να πληρώνουν και τους διαιτητές, γεγονός που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον προϋπολογισμό τους.

Στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναφέρει ότι «η πόρτα του ΟΦΗ είναι ανοιχτή σε επιχειρηματίες που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ» και η απόφαση που ελήφθη, είναι να ξεκινήσουν κάποιες συντονισμένες επαφές με επιχειρηματίες και χορηγούς, που ενδεχόμενα θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια του ΟΦΗ.

«Θα εξαντληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία των τελευταίων ετών, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτήν την περίοδο κοινωνικά και οικονομικά».

Από τα αποτελέσματα των επαφών που θα γίνουν, θα κριθούν και οι αποφάσεις που θα ληφθούν για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.