Ο Κώστας Πλευράκης, μιλά για ολα, που θέτει και θεμα ανεξαρτητοποίησης του μπάσκετ του Αρκαδίου.

Ο πολύπειρος κόουτς του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΟΚΑ Αρκάδι, Κώστας Πλευράκης, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στους εκπροσώπους Τύπου του Ρεθύμνου, αναφερόμενος σε όλα εκείνα τα σημεία που έφτασαν στην απόφαση για την αποχώρηση της γυναικείας ομάδας από την Α2 κατηγορία μπάσκετ. 
Μια προσφορά:

MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 



Παράλληλα, έδωσε και την δική του διάσταση στο θέμα της οικονομικής δυσκαμψίας, προτείνοντας την ανεξαρτητοποίηση του τμήματος, με σκοπό να προσεγγίσει επιχειρηματίες που θα θέλουν να επενδύσουν μόνο στο άθλημα που αγαπούν.

«ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ»
Σχετικά με την απόφαση της μη συμμετοχής στην Α2. Ποιοί οι λόγοι;
«Σίγουρα είναι λυπηρό μετά από μία τόσο επιτυχημένη χρονιά η ομάδα του Αρκαδίου να μην κατέβει στην Α2 φέτος, με τους λόγους να είναι καθαρά οικονομικοί. Σίγουρα το Αρκάδι είναι ένα σωματείο που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει μία τέτοια προσπάθεια και τα λίγα άτομα που ασχολούνται και δραστηριοποιούνται σε αυτό το εγχείρημα δεν αρκούν ώστε να μπορέσουμε να αναλάβουμε ένα τέτοιο μεγάλο ρίσκο, ώστε να στελεχώσουμε και να κρατήσουμε μία ομάδα στην Α2».

«ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ»
Ποιες ήταν οι διεργασίες, σκέψεις και προσπάθειες έγιναν ώστε να καταλήξει η ομάδα στην αποχώρηση; Το χρονικό.
«Σίγουρα έγιναν προσπάθειες. Εγώ προσωπικά ήρθα σε επαφή με κάποιες παίκτριες από την Κρήτη και όχι μόνο. Όμως επειδή τα παιδιά, εκτός Κρήτης, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να έρθουν, εκτός από μία κοπέλα η οποία ήθελε να κατέβει να παίξει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, τα υπόλοιπα παιδιά ήταν από γειτονικούς νομούς. Δηλώσανε την πρόθεση τους να έρθουν να παίξουν στην ομάδα μας γιατί αναγνωρίζουν την δουλειά που γίνεται. Θέλανε κάποια μικρά ανταλλάγματα, με τις περισσότερες από αυτές να παίρνουν πολύ περισσότερα, εφόσον είπαμε ότι εμείς δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τα βασικά, στις καινούριες τους ομάδες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα αγωνιστούν.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπήρχε η δυνατότητα να έρθουν κάποιες παίκτριες. Δυστυχώς κολλήσαμε πάλι στο οικονομικό. Ακόμα και τα βασικά πράγματα όπως το πήγαινε-έλα ήταν ένα κόστος στην ομάδα που δεν μπορεί να το αντέξει. Συν ότι επειδή τα παιδιά είναι μικρότερης ηλικίας θέλανε τα ταξίδια μας να ήταν με αεροπλάνο ώστε να μπορούν να προλαβαίνουν το σχολείο τους».


«ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ»
Για το αν μπορούσε να αντέξει στην Α2 κατηγορία, παίζοντας με κορασίδες;
«Επίσης, δεν σκεφτόμασταν ότι μία ομάδα στην Α2 μπορεί να κατέβει με κορασίδες. Καταρχήν κάνεις πολύ κακό στα παιδιά. Άλλο να βάλεις μία δύο κορασίδες να πάρουν απλά παραστάσεις από την Α2, όπως το κάναμε πέρυσι, αλλά να στηρίζονται από κάποιες μεγαλύτερες και άλλο να παίξεις μόνο με κορασίδες. Σίγουρα και το περσινό εγχείρημα που κάναμε με τις Νεανίδες ήταν και αυτό δύσκολο παρόλο που πέτυχε. Και εκεί θα χρειαζόταν μία με δύο καλές και έμπειρες αθλήτριες με καλό χαρακτήρα, ώστε να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Πόσο μάλλον τώρα να λέμε για κορασίδες στην κατηγορία.
Δεν μπορούσαμε να καλύψουμε ούτε τα οδοιπορικά τους, ούτε την διαμονή. Το μπάτζετ της ομάδας θα ανέβαινε στο διπλάσιο σε σχέση με πέρυσι. Η περσινή σεζόν ήταν ότι πιο οικονομικό γίνεται, όπου και πάλι τα βγάλαμε με πολλή δυσκολία. Φέτος, σχεδιάζαμε ένα μπάτζετ 25-30.000 αλλά ήταν δύσκολο να εγγυηθεί κάποιος αυτά τα χρήματα».

«ΟΚΤΩ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ»
Για τις μεταγραφές και το πλάνο που υπήρχε.
«Από την φετινή ομάδα έχουν φύγει και θα φύγουν συνολικά 5 παίκτριες. Από αυτές κάποιες περιμέναμε να φύγουν, από κάποιες άλλες δεν το περιμέναμε. Όταν λέμε για μεταγραφές δεν ζητάμε να φέρουμε 6-7 παίκτριες από γειτονικούς νομούς αλλά πέρυσι φέραμε 2 από τα Χανιά και καταφέραμε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Φέτος μιλάμε για 3-4 παίκτριες από εδώ, αφού έφυγαν 5. Αυτό που έγινε πέρσι δεν είναι δυνατόν να γίνεται κάθε χρόνο. Είναι λογικό. Δεν θέλαμε να φτιάξουμε, φέτος, μία ομάδα που θα αποτελούνταν από 12 αθλήτριες και οι 8 θα ήταν από τους γύρω νομούς. Ακριβώς το αντίθετο προσπαθήσαμε να κάνουμε. Με 8 Ρεθυμνιώτισσες και 4 μεταγραφές, για να αντέξουμε στην κατηγορία. Στην Α2 πάντα χρειάζεσαι μία ενίσχυση, καθώς όσο καλές και να είναι οι υποδομές που έχεις δεν γίνεται να πας χωρίς μεταγραφές. Είναι πολύ δύσκολο να μην χρειαστείς. Μην κοιτάμε το περσινό γιατί αυτό έτυχε και πέτυχε. Και πάλι, όμως είχαμε απώλειες που δεν τις περιμέναμε κατά την διάρκεια της χρονιάς αλλά και πάλι τα καταφέραμε».
«ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ»
Υπήρχε ανταπόκριση που περιμένατε από Ρεθυμνιώτες;
«Παρά την περσινή οικονομική κρίση κάποιοι επιχειρηματίες από το Ρέθυμνο μας βοήθησαν και τους ευχαριστήσαμε στο τέλος της σεζόν για αυτή τους την βοήθεια. Μάλιστα, έχω προτείνει και στις φετινές εμφανίσεις μας να είναι οι περσινοί χορηγοί χωρίς να ζητάμε κάποιο αντάλλαγμα. Κάναμε μία προσέγγιση μέσω του Τύπου, όμως δεν υπήρχε κάποιος που να πει έρχομαι και βάζω κάποια χρήματα. Φυσικά είναι δύσκολο στις μέρες μας να γίνει κάτι τέτοιο. Ίσως χρειάζεται κάποια άλλη προσέγγιση και οργάνωση, ίσως πρέπει να ανοιχτούμε σε περισσότερους επιχειρηματίες γιατί πρέπει να υπάρξει στήριξη σε μία ομάδα που αποδεδειγμένα πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικίες τα τελευταία 17 χρόνια. Μην ξεχνάμε ότι φέτος ήμασταν ίσως η μοναδική ομάδα σε ομαδικά αθλήματα στην Κρήτη που έχουμε πάρει μετάλλιο σε Πανελλήνιους αγώνες».

«ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ»
Για τον αν πρέπει να γίνει μία αλλαγή στο τμήμα μπάσκετ; Είναι μία λύση να γίνει ανεξάρτητο το τμήμα μπάσκετ;
«Ο σύλλογος του Αρκαδίου είναι ιστορικός και μεγάλος, ο οποίος έχει επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του. Δεν είναι μόνο το μπάσκετ. Από επαρχιακούς συλλόγους ίσως είναι ο πιο γνωστός. Είναι λίγα τα άτομα που ασχολούνται με ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Όσο καλή πρόθεση και να έχουν, και εγώ προσωπικά έχω άριστη σχέση με όλους, είναι λίγα τα άτομα και δεν υπάρχει μεγάλη βοήθεια. Σίγουρα κάθε τμήμα ξεχωριστά θέλει παραπάνω προσπάθεια και οργάνωση. Όσο καλή πρόθεση και να έχουν αυτά τα άτομα δεν είναι δυνατόν να προλαβαίνουν τις εξελίξεις. Δεν είναι επαγγελματίες, καθώς έχουν και τις δουλειές τους. Δεν προλαβαίνεις να είσαι κοντά σε όλα τα τμήματα και να τρέχουν για κάθε τμήμα ξεχωριστά, οι ίδιοι και οι ίδιοι. Φυσικά και υπάρχει διάθεση αλλά δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις όσο χρειάζεται σε όλα τα τμήματα.
Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου. Από ότι θυμάμαι κάποιο δημοσίευμα παλιότερα έχει θίξει το θέμα και η γνώμη του δημοσιογράφου δεν διαμορφώνεται μονόπλευρα αλλά έχει αποκτήσει μία σφαιρική άποψη και κάπου μπορεί να το έχει ακούσει να συζητιέται για να θίξει ένα θέμα. Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν το συζητούσατε στο παρελθόν δεν ήθελα να πάρω θέση αλλά σήμερα θα πω την γνώμη μου. Αυτή η άποψη είναι αλήθεια ότι συζητιέται έξω και υπάρχει στον κόσμο που πλέον ασχολείται με το γυναικείο μπάσκετ. Η σκέψη ήταν, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ανεξαρτητοποίηση του τμήματος. Δεν ξέρω πλέον τι μπορεί να γίνει. Σίγουρα έχουμε πολλές επιτυχίες με πολλά παιδιά να έχουν παίξει σε Εθνικές ομάδες και έχουν πάρει μεταγραφές σε ομάδες της Α2 και της Α1. Από κάτω γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις μικρές ηλικίες και ήδη τα τμήματα μίνι βγήκαν πρώτα στον όμιλο τους. Οι κορασίδες πιστεύω ότι και πάλι θα πρωταγωνιστήσουν του χρόνου και δεν μιλάμε για επίπεδο Κρήτης αλλά για Πανελλήνιο επίπεδο. Πάλι θα φτάσει η νέα φουρνιά να κάνει τέτοια ταξίδια, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Το θέμα είναι, φτάνεις σε ένα σημείο και σταματάμε πάλι; Πάλι θα φεύγουν αθλήτριες από την α’ και β’ λυκείου να πηγαίνουν πάνω επειδή θα βρίσκουν καλύτερες συνθήκες δουλειάς; Ή πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί που αγαπάμε και τον σύλλογο και το τμήμα του μπάσκετ, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μία προσπάθεια; Από όσα έχω ακούσει, αν ένα τμήμα είναι ανεξάρτητο είναι ευκολότερο για κάποιον που θέλει να επενδύσει στο τμήμα να τον προσεγγίσεις. Ίσως να θέλουν να επενδύσουν ειδικά σε ένα τμήμα και όχι να μπλέξουν με πολλά τμήματα. Και μόνο ότι υπάρχει η περίπτωση ότι σε κάποια τμήματα μπορούν να μπουν κάποια άτομα να τα στηρίξουν και να τα ανεβάσουν επίπεδο ίσως να είναι μία λύση για να μπορέσουμε να δώσουμε μία άλλη προοπτική».

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ»
Πιστεύετε στην λύση της ανεξαρτητοποίησης του τμήματος; Αν πραγματοποιηθεί θα παραμείνει το όνομα;
«Εγώ επειδή είμαι 21 χρόνια στο Αρκάδι αγαπώ το Αρκάδι πάρα πολύ. Είναι μία ομάδα που δουλεύουμε με την καρδιά μας και όχι για κάτι παραπάνω. Θα ήθελα να βγάλω την σκέψη μου. Ίσως είναι μία ιδέα και δίνει μία παραπάνω προοπτική στα τμήματα που θα θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν. Θέλω να πω με λίγα λόγια ότι το Αρκάδι θέλω να παραμείνει με την ονομασία «Αρκάδι». Δεν λέω να φτιάξουμε μία άλλη ομάδα με άλλη ονομασία εντελώς καινούρια. Θέλω να παραμείνει η σημαία του Αρκαδίου. Ίσως με την ανεξαρτητοποίηση να έχουμε μία καλύτερη συνεργασία με τα τμήματα. Όμως να παραμείνει το Αρκάδι και από κει και πέρα να μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε κάποιες κοινές δράσεις και οποιοσδήποτε θέλει να κάνει κάτι να το κάνει. Είναι μία ιδέα. Έστω και αν δεν πετύχει είμαστε υποχρεωμένοι να το προσπαθήσουμε από την στιγμή που υπάρχουν τμήματα με προοπτική για το κάτι παραπάνω. Ένα από αυτά είναι και το τμήμα του μπάσκετ. Ίσως είμαστε αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη «δεξαμενή» παραγωγής παικτών. Δηλαδή μην φτάσουμε πάλι σε ένα δύο χρόνια στο ίδιο επίπεδο. Τα παιδιά κάποια στιγμή θα φύγουν για να σπουδάσουν. Θέλω τουλάχιστον να μπορέσουμε να τα κρατήσουμε μέχρι να τελειώσει το Λύκειο. Και τα παιδιά που τελειώνουν τις σπουδές τους να υπάρχει μία προοπτική να πουν “να γυρίσουμε στον τόπο μας γιατί θα παίξουμε και μπάσκετ και ο τόπος μας θα μας στηρίξει”. Τότε οι ομάδα θα μπορέσει με δικά της παιδιά όχι μόνο να παίζει στην Α2 κατηγορία αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην Α2.
Δεν είμαστε πολλοί. Θέλω να σημειώσω ότι δεν είναι επαγγελματίες αυτοί που ασχολούνται με τον σύλλογο. Έχουν καλή διάθεση και όλα αυτά τα λέω καλοπροαίρετα. Φτάνουμε σε ένα σημείο, που εγώ που είμαι ένας προπονητής τόσα πολλά χρόνια σε μία ομάδα να κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ότι είμαι βολεμένος σε μία κατάσταση. Τα πράγματα φτάνουν μέχρι σε ένα σημείο και δεν πάνε παρακάτω. Θέλω να πω ότι δεν είναι έτσι. Εγώ θέλω να προχωρήσει το τμήμα γιατί έχει προοπτικές και δεν κοιτάζω ότι είμαι βολεμένος. Δεν είναι έτσι. Η ομάδα θέλω να προχωρήσει και μετά από μένα και το γυναικείο μπάσκετ να γίνει παράδοση».

«ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ»

«Να τονίσουμε ότι κάθε σωματείο έχει την υποχρέωση να μαθαίνει κάποια αθλήματα στα παιδιά. Επίσης, έχει την υποχρέωση να φτιάχνει αθλητές-τριες που αργότερα θα πλαισιώνουν Εθνικές ομάδες, Εθνικές κατηγορίες.
Είναι μία από τις σημαντικές υποχρεώσεις ενός συλλόγου και όταν υπάρχει η προοπτική να γίνει κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να το σταματάει, λέγοντας πως ο σύλλογος μπορεί μέχρι εδώ, μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο.
Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να το κάνουμε με συνέχεια και συνέπεια. Αποδεδειγμένα κάποια τμήματα του συλλόγου παράγουν κάθε χρόνο αθλητές και αθλήτριες. Αυτό σημαίνει πως αξίζει τον κόπο και αυτή η υποχρέωση που έχει ο κάθε σύλλογος που δουλεύει με μικρά παιδιά. Να δίνει προοπτική για το κάτι παραπάνω.
Αυτή δεν νομίζω πως είναι μόνο δικιά μου γνώμη, είναι γενικότερη φιλοσοφία. Τα σωματεία είναι και για εκμάθηση και για να εξελίσσουν τα παιδιά όταν υπάρχουν οι προοπτικές για κάτι τέτοιο».

«ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»
Μετά από μία «γεμάτη», απ’ όλες τις απόψεις χρονιά, έχεις κάποιο παράπονο; Σου έχει μείνει στο τέλος μία πικρή γεύση;
«Παράπονα πάντα υπάρχουν. Καμιά φορά δεν μπορώ να καταλάβω, πως ενώ γίνεται μία τεράστια προσπάθεια, δεν αναγνωρίζεται όσο πρέπει να αναγνωριστεί και όπως της αξίζει. Ίσως για κάποιους να μην είναι τόσο σπουδαία και να είναι δική μου εκτίμηση. Όχι. Δεν είναι δική μου εκτίμηση. Είναι πολλών ανθρώπων και μάλιστα ανθρώπων που ασχολούνται πολύ περισσότερα χρόνια από μένα στο μπάσκετ και γενικότερα με τον αθλητισμό.
Επίσης, θα ήθελα οι γονείς να είναι πιο κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε. Όχι μόνο να έρχονται να βλέπουν τους αγώνες και να χειροκροτούν. Να είναι κοντά στην όλη προσπάθεια, να μπορούν να την κατανοήσουν. Τα ίδια τους τα παιδιά κάνουν μία τεράστια προσπάθεια. Δουλεύουμε και τώρα το καλοκαίρι 2’30’’ κάθε μέρα. Το ίδιο κάνουμε τα Χριστούγεννα, το Πάσχα. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Και έχουμε αποτελέσματα. Αυτά μιλούν από μόνα τους.
Το γυναικείο μπάσκετ είναι κάτι που το δουλεύουμε με το σύλλογο Αρκάδι εδώ και πολλά χρόνια. Καταφέραμε να γίνει πολύ γνωστό και στο Ρέθυμνο αλλά και στην Κρήτη. Μην ξεχνάμε πως το Αρκάδι έχει το μοναδικό χρυσό μετάλλιο στην Κρήτη, τα περισσότερα μετάλλια αλλά και συμμετοχές σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Άρα αξίζει τον κόπο. Αυτή η ομάδα πρέπει να συνεχίσει. Το γυναικείο μπάσκετ να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Είναι τιμή και για τον τόπο, τιμή για όλους μας που ασχολούμαστε. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να του δώσουμε μία ώθηση για τη συνέχεια».

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ»
Παιδιά της ομάδας «εξαργύρωσαν» τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων με μεταγραφές σε ιστορικούς συλλόγους. Έχουν τις βάσεις και τα φόντα να πετύχουν ακόμα περισσότερα πράγματα σε ατομικό επίπεδο;
«Μακάρι τα παιδιά να παίξουν στις ομάδες που επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους. Από αυτά εξαρτάται. Είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια πολλές αθλήτριες, οι οποίες έπαιξαν και Α1 και Α2. Οι περισσότερες από αυτές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν καριέρα και στην Εθνική ομάδα και στην Α1.
Δυστυχώς, λόγο σπουδών και άλλων συγκυριών, δεν κατάφεραν να κάνουν τη καριέρα και την πορεία που έπρεπε και που πάνω απ’ όλα μπορούσαν. Ειδικά τα κορίτσια που αποτέλεσαν την ‘’χρυσή’’ γενιά του Αρκαδίου.
Τα σημερινά παιδιά πρέπει να το δουν πιο επαγγελματικά, πιο ζεστά. Ειδικά αυτά που έφυγαν από το σχολείο τους για να πάρουν μεταγραφή. Αυτό ισχύει βέβαια και για τις φοιτήτριες.
Να προσπαθήσουν πολύ περισσότερο, γιατί έχουν τις δυνατότητες και το έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν καριέρα στην Α1 και στις Εθνικές ομάδες. Μπορούν να το πετύχουν.
Ο Αθηναϊκός, ο Πρωτέας Βούλας και ο ΠΑΟΚ είναι ομάδες με μεγάλη παράδοση. Αν τα κορίτσια δουλέψουν, πιστεύω πως έχουν τη βάση για να πετύχουν».

«ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ»
«Τα αξιέπαινα άτομα της διοίκησης του ΟΚΑ Αρκάδι αποδεδειγμένα αγαπάνε τον σύλλογο και τονίζω ότι υπάρχει μία πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Πιστεύω ότι θα βρουν τους τρόπους και τις λύσεις ώστε και το τμήμα μπάσκετ αλλά και τα άλλα τμήματα να αποκτήσουν μία προοπτική για κάτι περισσότερο. Και μόνο ότι υπάρχει αυτή η προοπτική αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσουμε. Μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι αλλά πάντα πρέπει να δίνεις μία προοπτική στα πράγματα».

Πηγή: "Κρητική Επιθεώρηση"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.