Γυναικών ΕΚΑΣΚ | Ο ΟΑΧ συγχαίρει το Αρκάδι και τον Κύδων.


Ο ΟΑ Χανίων με ανακοίνωση που εξέδωσε συγχαίρει θερμά το ΟΚΑ Αρκάδι για την κατάκτηση της 3η θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΣΥΝΤΟΠΊΤΗ" κΎΔΩΝ, για την κατάκτηση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος και την άνοδό της στην Γ. Εθνική Κατηγορία.

Η ανακοίνωση του ΟΑ Χανίων:


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους παράγοντες, την Διοίκηση της ομάδας ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ και ιδιαίτερα τις δύο αθλήτριες του Ο.Α.Χ.,  Τζουγκράκη και Καούκη που μετεγράφηκαν στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, για την κατάκτηση της 3η θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, όπως επίσης και στην Ανδρική ομάδα του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ για την κατάκτηση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος και την άνοδό της στην Γ. Εθνική Κατηγορία.  


Οι νίκες αυτές, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι οι ομάδες τις περιφέρειας αποτελούν σίγουρα μία υπολογίσιμη δύναμη του αθλήματος. Επιμονή και δύναμη για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.