Τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, Κύδων και Κ.Σδράκας.


Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η  συνάντηση της επιτροπής μπάσκετ του Κύδωνα, με τον προπονητή της ομάδας Κ.Σδράκα, με  τις δυο πλευρές να θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία και του χρόνου."Βολιδοσκοπεί" ο Σδράκας. Εγχειρίζεται στην Αθήνα ο Τσαμπάς.


H συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα,ενώ έγινε ανταλλαγή απόψεων αλλά και φιλοσοφίας με τις δυο πλευρές να θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική μέχρι τώρα συνεργασία τους και στα "μονοπάτια" της Γ΄Εθνικής, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν, οτι με την επιστροφή του κόουτς απο την ιδιαίτερη πατρίδα του, να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Επί της ουσίας υπάρχουν κάποια ζητήματα ακόμα, που παραμένουν εκκρεμή, αλλα όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή του Τρικαλινού κόουτς στα Χανιά.

Ο Κ.Σδράκας βρίσκεται απο την Δευτέρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Τρίκαλα.

Ο προπονητής έχει ενημερωθεί και συμφωνήσει για το πλάνο και την φιλοσοφία της διοίκησης για την πορεία της ομάδας με Χανιώτες η Κρητικούς (κυρίως αθλητές) και την ανάδειξη των ταλέντων που έχει ο Σύλλογος, ενώ θα υπάρξει συνεργασία για την κατάρτιση του ρόστερ.


Γι αυτόν τον λόγο , ο σχεδιασμός της ομάδας, εν όψει της παρουσίας της Χανιώτικης ομάδας στην Γ΄Εθνική, ξεκίνησε αμέσως,καθώς ο κόουτς της Χανιώτικης ομάδας, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην Αθήνα, οπου συζήτησε με κάποιους παίκτες που ενδιαφέρουν τους Χανιώτες και με την επιστροφή του κόουτς θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός απόκτησης κάποιων απ αυτούς που πληρούν τις προϋποθέσεις.


Από εκεί και πέρα στόχοι υπάρχουν και απο το νησί με πολύ καλή άποψη να υπάρχει για ένα απο των κορυφαίων που αγωνίστηκαν φέτος, στο πρωτάθλημα των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, ενώ ψηλά στην λίστα βρίσκεται κι ένας ταλαντούχος παίκτης με καλή παρουσία πέρυσι στις Εθνικές κατηγορίες.

Στα υπόλοιπα, ο Πέτρος Τσαμπάς αναμένεται να εγχειριστεί την Πέμπτη (14/5) για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που είχε υποστεί στον δεύτερο τελικό με την Μεσσαρά.

Ο Τσαμπάς βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα εγχειριστεί αύριο, με σκοπό να  δώσει το "παρών" στις υποχρεώσεις της ομάδας του, πριν ξεκινήσει η φετινή Γ' Εθνική. 

Μια προσφορά: 


Κάθε Τρίτη το MarQuise12 είναι προετοιμασμένο να σας νοσηλεύσει αλλά Ελληνικά στην εντατική!!!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.