Οι γονείς των Εφήβων του Ηράκλειο, ευχαριστούν.


Οι γονείς της εφηβικής  ομάδας, του Ηράκλειο, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο  Πανελλήνιο Εφηβικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία, ευχαριστούν, τους συντελεστές του Ομίλου, που στάθηκαν δίπλα  στα παιδιά τους, όλα αυτά τα χρόνια .

Η ανακοίνωση:

Έχοντας ολοκληρώσει  η εφηβική  ομάδα μας  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο Εφηβικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ  δε θα μπορούσαμε εμείς οι γονείς να μην ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα  στα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια .

Πρώτα από όλα  να ευχαριστήσουμε το προπονητή και δάσκαλο τους

Μάνο Σηφομιχελάκη, ένα άνθρωπο με ήθος και γνώσεις,   που στήριξε  τα   παιδιά μας από τις ακαδημίες του Ομίλου μέχρι την ενηλικίωση τους ,συμβάλλοντας θετικά στο χαρακτήρα τους και μαθαίνοντας τους το «ευ αγωνίζεσθε» μέσα και έξω από τα παρκέ.

Mαζί του τα παιδιά πρωταγωνίστησαν  εντός και έκτος Κρήτης,  συμμετέχοντας  πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις.

Δε θα μπορούσαμε επίσης να μην ευχαριστήσουμε  τον   Βασίλη Ράλλη  προπονητή της ανδρικής ομάδας που στάθηκε δίπλα τους στα «δύσκολα».

Επίσης τον πρόεδρο ου Ομίλου κ .Μανώλη  Μαρκαντωνάκη , τον πρόεδρο της επιτροπής Μπάσκετ του ομίλου κ. Μανώλη Σπυριδάκη ,καθώς και όλο   το Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου που στήριξαν τα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια .

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα παιδιά μας για το υπέροχο «ταξίδι » που μας χάρισαν όλα αυτά τα χρόνια και να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία , καλή πρόοδο και καλή συνέχεια στη ζωή τους  και στα παιδιά του ’97 καλη επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις .

 Και να  τους πούμε ότι ΑΞΙΖΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!



                                                                        Με τιμή

                                                                 ΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.