6ο τουρνουά υποδομών "Φιλία" 09/05 έως 07/06 | Η προκήρυξη.


Μετά τη μεγάλη επιτυχία του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «ΦΙΛΙΑ» που διοργάνωσε για πέμπτη χρονιά την αγωνιστική περίοδο 2013 – 14 ο Α.Ο.Ν.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ η επιτροπή του τουρνουά για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015 προκηρύσσει το 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «ΦΙΛΙΑ» για ΑΓΟΡΙΑ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες αγοριών γεννηθέντες 2005 και μικρότεροι. 

Στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των Συλλόγων, για τους οποίους δεν έχει προβλεφθεί (εκτός βέβαια του μίνι), λόγω της ηλικίας τους, επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν μόνο αναγνωρισμένοι αθλητικοί σύλλογοι. Οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν σε αυτό θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό γεννήσεως και απαραίτητα πιστοποιητικό υγείας. 
Συνολικός αριθμός συμμετεχόντων ομάδων 6.

Από την επιτροπή του τουρνουά διευκρινίζεται ότι οι συμμετέχοντες ομάδες έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν με 15 αθλητές ανά ομάδα και όχι λιγότερο από 10. 

Σε διαφορετική περίπτωση οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να ειδοποιούν τον υπεύθυνο διεξαγωγής των αγώνων το λιγότερο τρεις ημέρες πριν την ορισθείσα ημερομηνία του παιχνιδιού ότι δεν συγκεντρώνουν τον απαραίτητο αριθμό αθλητών - τριών και αυτός θα αποφασίζει σε συνεργασία με την επιτροπή του τουρνουά για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα.

To σύστημα διεξαγωγής θα είναι σε ένα γύρο με κανονισμούς Μίνι Μπάσκετ χωρίς score στους αγώνες. 

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στην Νέα Αλικαρνασσό.

Ημερ/νία έναρξης του Τουρνουά: 09/05/2015

Ημερ/νία λήξης του Τουρνουά: 07/06/2015


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: 

1. ΗΡΟΔΟΤΟΣ 
2. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
3. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
4. Ο.Φ.Η.
5. ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 
6. ΔΕΙΛΙΝΟ

Πρώτη Αγωνιστική Σαββάτο 09/05/2015

16:30 Εργοτέλης – Ηρόδοτος
17:30 Ο.Φ.Η. – Ηράκλειο
18:30 Ανδρογέας - Δειλινό

Οι αγώνες θα γίνονται κάθε Σάββατο και η κάθε αγωνιστική θα ανακοινώνεται μετά την ανακοίνωση του προγράμματος από την Ε.ΚΑ.Σ.Κ.


Μια προσφορά: 

Κάθε Τρίτη το MarQuise12 είναι προετοιμασμένο να σας νοσηλεύσει αλλά Ελληνικά στην εντατική!!!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.