Παγκορασίδων | Όλα τ αποτελέσματα, η τελική βαθμολογία, η κριτική των ομάδων.


Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος όμιλος του τουρνουα Παγκορασίδων και το kritikobasket.gr, σας παρουσιάζει όλα τ αποτελέσματα του ομίλου, την τελική βαθμολογία κι ένα μικρό σχόλιο για την κάθε ομάδα.
Η κριτική των ομάδων.

-Πρώτος και αήττητος ο ΟΦΗ, που μετά απο χρόνια, τερμάτισε σε αυτην την θέση ομάδα, των υποδομών του, απόρροια, της πολύ καλής δουλειάς, που γίνεται τα τελευταία χρόνια, στο τμήμα αυτο, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Δελατόλα.

-Εξαιρετικός ο Εργοτέλης, που δείχνει έτοιμος να βγάλει μια νέα φουρνιά κοριτσιών, με τον "εξπέρ του είδους" Π.Χατζηδάκη,με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον.

-Σταθερή αξία ο Ηρόδοτος, υπό τις οδηγίες της Δάφνης Σταυρακάκη, εχει όλο το μέλλον μπροστά του.

-Πλήρως πετυχημένη η παρουσία των κοριτσιών του Ανδρογέα, που τερμάτισε στην "τιμητική" 4η θέση, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς, που γίνεται στην ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων.

-Θετικό πρόσημο για την ομάδα της Ιεράπετρας με την Μ.Δεδελετάκη, που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το γυναικείο μπάσκετ στην περιοχή.

-Τελευταίος...αλλά όχι καταϊδρωμένος ο Άγιος Νικόλαος, που όσα παιχνίδια αγωνίστηκε, ήταν ανταγωνιστικός, απλά να γίνει πιο συνεπής.

Όλα τ αποτελέσματα:


Η τελική βαθμολογία:



Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :

FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.