Παμπαίδων (1ος) | Όλα τ αποτελέσματα, η τελική βαθμολογία, η κριτική των ομάδων.


Ολοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος του τουρνουα Παμπαίδων και το kritikobasket.gr, σας παρουσιάζει όλα τ αποτελέσματα του ομίλου, την τελική βαθμολογία κι ένα μικρό σχόλιο για την κάθε ομάδα.

Η κριτική των ομάδων.

-Με το απόλυτο νικών και φυσικά αήττητος, τερμάτισε ο Κύδων 1 , που φυσικά, συνεχίζει την παράδοση να βγάζει νέα ταλέντα, υπό τις οδηγίες του ικανότατου εμπειρου προπονητή Ιωάννη Ηλιάκη.

-Με την σφραγίδα του Αθανασίου Αζά, το Ακρωτήρι για μια ακόμη χρονιά, συνεχίζει το εξαιρετικό του έργο βγάζοντας νέο φιντανάκι, μετά τους Κόνιαρη και Ανέστη, τον Παπουτσάκη.

-Με βαριά κληρονομιά το Ρέθυμνο BC, θα προσπαθήσει ν αναδείξει ταλέντα, με σκοπό κάποια στιγμή να τους καμαρώσουμε στην αντρική ομάδα.Στην τρίτη θέση η ομάδα του Πλοπετράκη.

-Μόνο καλά λόγια για την ομάδα του Κύδων 2, που τερμάτισε 4ος με ισάριθμες νίκες-ήττες (απο έξι), υπό την καθοδήγηση του Ν. Κωνσταντουδάκη.

-Άλλη μια θετική χρονιά για τους Παμπαίδες του Πλατανια, με τον Μανόλη Σταματάκη, να παλεύει μόνος του, υπό δύσκολες συνθήκες.

-Πρώτη παρουσία μετά απο χρόνια του ΟΑ Χανιών , που έφαγε "σφαλιάρες", που όμως θα του δώσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

-Υπό ανάπτυξη και η Ακαδημία Ρεθύμνου, που με την καθοδήγηση του Αντώνη Νταλιάνη, άφησε καλές εντυπώσεις, αλλα να γίνει πιο συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Όλα τ αποτελέσματα:

Η τελική βαθμολογία:



Μια προσφορά:

Mo Club Heraklion - Teaser (2015 Promo Video)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.