29ο Πανελλήνιο Νεανίδων |Ιδανική πρεμιέρα για το Αρκάδι.


Πρεμιέρα με το δεξί, σ ένα καθοριστικό για την συνέχεια ματς (με φόντο μετάλλια), για την ομάδα του κόουτς Πλευράκη, που επικράτησε του ΠΑΟΚ με 48-44, για την πρώτη μέρα  στο Πανελλήνιο Νεανίδων, που διεξάγεται στην Κοζάνη.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα πήρε εξ αρχής μικρό προβάδισμα , απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις μετάλλιο, τον ΠΑΟΚ και φρόντισε να το διαχειριστεί άριστα μέχρι το τέλος, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη.

Όλες οι παίκτριες του Αρκαδίου, απέδωσαν εξαιρετικά, με τις Μπότσι (9 πόντους, αγωνιζόμενη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με 4 φάουλ), Λίτσι 12 με 2 τρίποντα) και τις Περάκη, Δημήτρη να είναι οι πρώτες μεταξύ ίσων.

Αυριο το Αρκάδι αντιμετωπίζει την ομάδα των Ιωαννίνων

Αρκάδι - ΠΑΟΚ  48-44
Δεκάλεπτα: 14-13, 26-23 (ημίχ.), 37-31, 48-44
Διαιτητές: Κατωτικίδης-Παπανικολάου

Αρκάδι Ρεθύμνου (Πλευράκης): Μπότση 10, Τζουγκράκη 5(1), Παναρετάκη. Καούκη 7(1), Μπάκα, Μιχελιδάκη, Μούκα, Λίτσι 12(2), Δημήτρη 8(1), Λελεδάκη, Ρήγα, Περάκη 6.
ΠΑΟΚ(Μασλαρινός): Αλεξίου 5, Πετρίδου 2, Παπαδοπούλου Ευ. 2, Παπαδοπούλου Ελ., Ράτζα Τ. 9(1), Παπαδοπούλου Κ. 1, Μαρκουλάκη 5(1), Κοντογιώργου 7, Ράτζα Ι. 8, Διαμαντίδου, Ζουμπούλη 3, Μανωλοπούλου 2.

Πλευράκης: «Κάναμε μια καλή αρχή στη διοργάνωση»

Ευχαριστημένος από τη νίκη εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αρκαδίου, Κώστας Πλευράκης: «Κερδίσαμε μια ομάδα με ιστορία και έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Κάναμε μια καλή αρχή στην διοργάνωση και τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο για τα επόμενα παιχνίδια».


Στ αλλα παιχνίδια :
ΠΑΣ Γιάννινα - Τιτάνες Δράμας 43-49 
Πρωτέας Βούλας -  Αθηναϊκος   61-45


Τετάρτη 29 Απριλίου
16.00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΚΑ Αρκάδι Ρ.
18.00 ΑΣ Τιτάνες Δρ. – ΑΕΟ Πρωτέας Β.
20.00 Αθηναϊκός ΑΣ – ΑΣ ΠΑΟΚ

Βαθμολογία :

Πρωτέας Βούλας   61-45  2
Τιτάνες Δράμας   49-43  2
ΟΚΑ Αρκάδι Ρ.    48-44  2
------------------------------
ΠΑΟΚ             44-48  1
ΠΑΣ Γιάννινα     43-49  1
Αθηναϊκος        45-61  1

Η τελετή έναρξης

Με την παράταξη των έξι ομάδων στο παρκέ του ΔΑΚ Κοζάνης άρχισε η τελετή έναρξης, μετά το τέλος των δύο πρώτων αναμετρήσεων.

Στην αρχή τον λόγο έλαβε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, που αναφέρθηκε στο επίπεδο των μέχρι τώρα αγώνων. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κοζάνης, την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης και τη ΔΕΗ για τη συνδιοργάνωση. Στη συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Κοζάνης Ελευθέριος Ιωαννίδης, η πρόεδρος του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης, Φανή Φτάκα και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.