Ολοκληρώθηκαν οι γραπτές εξετάσεις της Σχολής Διαιτησίας Κρήτης 2015 (Photos).


Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΔΚΑΚ, γνωστοποιεί οτι , την Κυριακή 26 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο "Δύο Αοράκια", πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της "σχολής διαιτησίας 2015", που διοργάνωσε ο ΣΥΔΚΑΚ, τα μαθήματα της οποίας ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ανακοίνωση:

Την Κυριακή 26 Απριλίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της «σχολής διαιτησίας 2015», που διοργάνωσε ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, τα μαθήματα της οποίας ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο.

Υπό την επίβλεψη του αρμόδιου περιφερειάρχη της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, κου Μαχαιριανάκη Μιχάλη, 27 υποψήφιοι διαιτητές υποβλήθηκαν σε γραπτές εξετάσεις επί του κανονισμού καλαθοσφαίρισης και στη συνέχεια διεύθυναν φιλικό αγώνα εφηβικών τμημάτων.

Ο Σύνδεσμος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο της Εταιρείας Ανάπτυξης Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στις οποίες διεξήχθησαν οι εξετάσεις, καθώς και τους παίκτες, προπονητές & παράγοντες των ομάδων Α.Ο Δειλινού & Ο.Φ.Η. που συνέβαλαν στην πρακτική εξέταση των μαθητών της σχολής.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να εκδοθούν εντός του προσεχούς 10ημέρου.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.