Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Καλαθοσφαίρισης | Η Κλήρωση, η αντίπαλος του ΓΕΛ Ηρακλείου.


Αρχίζουν αύριο στην Λάρνακα οι  αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου, με την συμμετοχή του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στα κορίτσια.

Η αποστολή της ομάδας του 3ου ΓΕΛ, με αρχηγό της αποστολής τον κ.Στ. Καρκανάκη και με προπονητή τον κ. Αλέξη Οικονόμου, εφτασε μετά από ήρεμη πτήση στην Κύπρο και τα κορίτσια προπονήθηκαν κανονικά στα γήπεδα που θα διεξαχθούν αύριο τα παιχνίδια.

Αργά το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της Τεχνικής Σύσκεψης, (19.30 ξενοδοχείο Φλαμίνγκο, Λάρνακα)  γνωστοποιήθηκαν, οι αυριανοί αντίπαλοι των ομάδων . 


Στα κορίτσια τα ζευγάρια είναι (κλ. Λύκειο Αραδίππου) :

11:30  Ενιαίο Λύκειο Κύκκου Β' - 2ο Ανω Λιοσίων 
13:30 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου -Κολέγιο Θεσσαλονίκης


Στα αγόρια (κλ. Κίτιον)

11:00  Ενιαίου Λυκείου Κύκκου Β΄ - Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη
13:00  Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη - 4ο Λύκειο Αιγάλεω. 


Η υπεύθυνη του υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, Κάλλι Χατζηιωσήφ καλωσόρισε τις αποστολές και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία. Στην συνέχεια καλωσόρισε και τους επισήμους από την Κύπρο και την Ελλάδα. Τέλος παρουσίασε τις επιτροπές των αγώνων και τους διαιτητές.

Το αυριανό πρόγραμμα αρχίζει στις 9.00π.μ. με την Τελετή Έναρξης η οποία θα διεξαχθεί στο Κίτιον. 

Η Τελετή διανθίζεται από χορευτικές δημιουργίες μαθητών και μαθητριών του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Δημήτρη Κόνσολου. 

Το μουσικό σύνολο από το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας αναμένεται να δώσει στους φιλοξενούμενους μια ξεχωριστή γεύση της κυπριακής παραδοσιακής μουσικής. Παράλληλα, μαθητές /καλαθοσφαιριστές του σωματείου «Ζήνων», από Γυμνάσια και Λύκεια της Λάρνακας, θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό σόου καλαθοσφαιρικών δεξιοτήτων υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μιχάλη Μιχαήλ.


Την επίσημη έναρξη των αγώνων θα κηρύξει ο Έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστας Καδής.   Οι ημιτελικοί αγοριών θα διεξαχθούν στο Κίτιον στις 11.00 και 13.00. Οι ημιτελικοί κοριτσιών θα διεξαχθούν στο Λύκειο Αραδίππου στις 11.30 και 13.30.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.