Το Ηράκλειο στον τελικό του final four, των παίδων.


Σ ένα νευρικό παιχνίδι που η ποιότητα, παραχώρησε την θέση της στα λάθη, το Ηράκλειο, "φορτσάροντας" στο τέλος, κατάφερε και επικράτησε με 62-47 του Ρέθυμνο BC, στον πρώτο ημιτελικό του final four, των παίδων , που διοργανώνει αυτό το διήμερο η ΕΚΑΣΚ και πέρασε στον αυριανό μεγάλο τελικό.

Οι νικητές έθεσαν τις βάσεις της νίκης, στηριζόμενο σε τρεις βασικούς "πυλώνες", αυτές των Καλομοίρη, (που ξεχώρισε παρά τα λάθη του) Πετράκη και Αλεξόπουλο, ενώ οι ηττημένοι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Καλαϊτζάκη, Λαγουδάκη και Μακρυδάκη, λύγισαν στο τέλος .

Το ρεπορτάζ της ομάδας του Ηράκλειο αναφέρει:

Σ ένα ενδιαφέρον και αμφίρροπο αγώνα, έως και το τρίτο δεκάλεπτο, το Ηράκλειο νίκησε την ομάδα του Ρέθυμνο BC, στο κλειστό της Αλικαρνασσού με 62-47 και προκρίθηκε στον τελικό του final four, των παίδων.



Οι παίδες του Μ.Πετράκη, ξεκίνησαν δυνατά, και προηγήθηκαν με 10-0, αλλά στην συνέχεια το Ρέθυμνο, ισορρόπησε το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενο τα λάθη των παικτών του Ηράκλειο, κατάφερε κι έκλεισε στο ημίχρονο στο 28-30.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, το Ηράκλειο "σφίγγοντας" την άμυνά του και περιορίζοντας τα λάθη, εκμεταλλεύτηκε και την κούραση των παικτών του  Γκιουλέα, πάτησε το γκάζι και τελείωσε τον αγώνα με 62-47.

Κορυφαίοι των νικητών οι Καλομοίρης με 27 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Πετράκης και Αλεξόπουλος με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Για το Ρέθυμνο BC, ξεχώρισαν οι Καλαϊτζάκης 20 πόντους και ο Λαγουδάκης με 14.

Ηράκλειο - Ρέθυμνο BC  62-47.
Διαιτητές : Μακρής, Μαραγκάκης.
Δεκάλεπτα: 18-13, 30-28 (ημίχ.), 42-38, 62-47.

Ηράκλειο (Μ.Πετράκης):Φραγκιαδάκης , Μαρνελάκης 4, Στεφανάκης , Μαρής , Σηφάκης  1, Πετράκης 12 (2), Καλομοίρης 27 (2), Καγιαλής 6, Αλεξόπουλος 10, Μαστοράκης 2, Κουρκουλος , Κυπριωτάκης  .

Ρέθυμνο BC (Γ.Γκιουλέας): Τζουτζούλης, Καλαϊτζάκης 20, Τζαγκαράκης , Λαγουδάκης 14(3), Παττακός 1, Κόρρο , Μακρυδάκης 11(1), Ασπραδάκης , Ακουμιανάκης , Βουρβαζάκης,  Λιβανός, Καζηνέρης 1.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.