"Φυσάει αέρας" και αναβάλλονται τα παιχνίδια του Εργοτέλη και της Ακαδημίας.


Την αναβολή δύο αναμετρήσεων της 15ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής αποφάσισε η ΕΟΚ λόγω απαγορευτικού από το Λιμεναρχείο,και συγκεκριμένα οι αγώνες Ιωνικός ΑΣ ΝΦ – ΓΣ Εργοτέλης και ΓΣ Κρόνος ΑΓ. Δημ. – Ακαδημία Καλ. Ρεθύμνου, καθώς ο δυνατός αέρας δε θα επιτρέψει τον απόπλου από τον Πειραιά για Ηράκλειο.Κίνδυνος και για άλλες αναβολές.

Να επισημάνουμε επίσης ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να αναβληθούν και οι υπόλοιποι αγώνες των Κρητικών ομάδων, λόγω των προβλημάτων με τους ανέμους και τα ταξίδια.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ :


Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την απαγόρευση απόπλου από το Λιμεναρχείο, οι αγώνες Ιωνικός ΑΣ ΝΦ – ΓΣ Εργοτέλης και ΓΣ Κρόνος ΑΓ. Δημ. – Ακαδημία Καλ. Ρεθ., για την 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 01/02/2015 και ώρας 17.00, αναβάλλονται καθότι τα Σωματεία ΓΣ Εργοτέλης και Ακαδημία Καλ. Ρεθ. δεν μπορούν να μετακινηθούν.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.