Γυναικών | Στην τελική ευθεία το Αρκάδι, με στόχο την νίκη στο ντέρμπι.


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΟΚΑ Αρκάδι για το απόλυτο Κρητικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι.

Το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Δάφνη, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες έχει πεισμώσει τις αθλήτριες του Κώστα Πλευράκη, οι οποίες αναζητούν να ξεσπάσουν απέναντι σε κάποιον αντίπαλο. 

Το τάιμινγκ θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ιδανικό, αφού επόμενος αντίπαλος είναι ο Ηρόδοτος που αποτελεί μία από τις ομάδες που πρέπει να κερδηθεί από τις Ρεθυμνιώτισσες. 

Εξάλλου κάτι της χρωστάει από το ματς του α’ γύρου, αφού είχε ηττηθεί με το «βαρύ» 57-38 στην Αλικαρνασσό. Η νίκη θεωρείται επιτακτική ενώ ρίχνουν και «κρυφές» ματιές στην κάλυψη του σκορ του πρώτου αγώνα. 

Φυσικά, πρωταρχικός στόχος είναι οι δύο πολύτιμοι βαθμοί που θα τις βοηθήσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Α2 κατηγορία μπάσκετ γυναικών, αλλά οτιδήποτε παραπάνω από αυτό θα ήταν προφανώς ευπρόσδεκτο.

Για να φτάσει, όμως, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα στο θετικό αποτέλεσμα, χρειάζεται και η απαραίτητη προετοιμασία, η οποία ολοκληρώνεται σιγά-σιγά.

Άπαντες ήταν παρούσες όλη αυτήν την εβδομάδα στο «Μελίνα Μερκούρη» με μοναδική αθλήτρια που απουσίαζε την Πολοπετράκη, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο χέρι.

Οι νεαρές αθλήτριες όσο περνάει ο καιρός και οι αγωνιστικές, αρχίζουν να συνηθίζουν την «ιδέα» της Εθνικής κατηγορίας, αφού οι εμπειρίες που έχουν αποκομίσει μέχρι στιγμής είναι σημαντικές.

Μέσα από τις αδικίες, τις ήττες, τις νίκες και την σκληράδα της κατηγορίας έχουν αρχίσει να αποκτούν μέρα με τη μέρα το «μέταλλο» εκείνο που χρειάζεται για να ξεχωρίσεις από τους αδύναμους. 

Διότι, αυτή η ομάδα πέραν της απειρίας διαθέτει όλα εκείνα τα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζεται για να καταφέρει τους στόχους της. Φυσικά, η στήριξη από τον κόσμο του Ρεθύμνου παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση των παικτριών και αυτό περιμένουν τα κορίτσια του ΟΚΑ Αρκάδι και αυτή την αγωνιστική, η οποία είναι από τις πιο σημαντικές. Το «ταξίδι» αν και μακρύ βρίσκεται στην τελική του ευθεία, το οποίο θα μας δώσει σύντομα τις τελικές απαντήσεις που ψάχνουμε. 

Πηγη: Απο την ομάδα "ο.κ.α. Αρκαδι Ρεθυμνου".                
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.