Γ Εθνική | Κρητικό ντέρμπι στο Λίντο.Χωρίς Ξενάκη ο Εργοτέλης.


Σπουδαίο ματς φιλοξενείται σήμερα στις 20.30 σήμερα Παρασκευή 23/01,  στο Λίντο, με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον συντοπίτη του Ηρόδοτο  στο κρητικό ντέρμπι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα προσπαθήσει να σημειώσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, διατηρώντας αλώβητη την έδρα της, ώστε να ανεβεί ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ένας απο τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας του Εργοτέλη, ο Ανδρέας Ξενάκης, θα είναι απών απο την "μάχη της Κρήτης", καθώς η ίωση τον έριξε στο κρεββάτι και τον άφησε εκτός αποστολής.

Από την άλλη η ομάδα του Ηροδότου, με ανεβασμένη την ψυχολογία του, απο την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του με τον Πόλις Καλλιθέας, θα παραταχθεί πλήρης στο Λίντο και θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη, αφ ενός για να πάρει την άτυπη ρεβάνς του 75-78 του πρώτου γύρου στην Αλικαρνασσό, αφ έτερου όμως με νίκη ξεφεύγει ουσιαστικά απο την "καυτή ζώνη", υποβιβασμού, φτάνοντας στην βαθμολογία τον σημερινό του αντίπαλο.

Όλοι οι δρόμοι σήμερα  οδηγούν στο Λίντο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.