Επίσκεψη αγάπης απο το μπάσκετ του ΟΦΗ στο ίδρυμα Ζωοδόχος Πηγή.


Aναμνηστικά δώρα με το σήμα του ΟΦΗ και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, πρόσφεραν αθλητές του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ στην επίσκεψη που έκαναν την Παρασκευή στο ίδρυμα «Ζωοδόχος Πηγή» στην Αλικαρνασσό. 

Οι αθλητές του ΟΦΗ, έτυχαν θερμής υποδοχής απο τα παιδιά του ιδρύματος, τα οποία και ευχαρίστησαν τους παίκτες του ΟΦΗ για την επίσκεψη τους. 

Μάλιστα η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ κάλεσε και επίσημα όλα τα παιδιά του ιδρύματος να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα απο τα προσεχή εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

«Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στην επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ. Με αφορμή τις Αγιες μέρες που έρχονται αποφασίσαμε να κάνουμε την επίσκεψη αυτή στα παιδιά του ιδρύματος Ζωοδόχος Πηγή και να μοιράσουμε δώρα στα παιδιά. 

Πραγματικά νοιώσαμε υπέροχα και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά και τους ανθρώπους του ιδρύματος για την ζεστή φιλοξενία στο μπάσκετ του ΟΦΗ» ανέφερε το μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Ηρακλής Σφακιανάκης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.