ΟΦΗ | "Βυθίζεται ο ΟΦΗ.


Την ήττα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι γνώρισε ο  ΟΦΗ, αυτην την φορά στο Ψυχικό, αφού ηττήθηκε με το βαρύ 58-78, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 και βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στην ουρά της βαθμολογίας, με την ομάδα να χρειάζεται άμεση αντίδραση.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανου, σε ένα ακόμα παιχνίδι, παρατάχθηκε ελλιπής, καθώς ο Τρεπάλοβατς χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση στο γόνατο με αποτέλεσμα να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για ένα δεκάλεπτο, καθώς έληξε με ένα καλάθι διαφορά (24-22) και απο εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πατώντας το "γκάζι" ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν επίδειξη δύναμης, κερδίζοντας τελικά με 78-58 και "αναρριχήθηκαν μαζί με την Καβάλα,  στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η κρητική ομάδα  με την έκτη ήττα του στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ ήταν σκιά του εαυτού του καθώς εδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι αδυναμία στην άμυνα, (δεχόμενο για ένα ακόμα ματς στο ημίχρονο πάνω από 40 πόντους) αλλά και έλλειψη πειθαρχίας καθώς δέχτηκε αντιαθλητικά φάουλ  και τεχνικές ποινές.

Ψυχικό - ΟΦΗ 78-58
Διαιτητές: Βαρδάλος - Αναστόπουλος - Μπούσιας.
Τα δεκάλεπτα: 24-22, 46-36, 67-50, 78-58.

ΨΥΧΙΚΟ (Ρεμεντέλας): Νίκου 2 (4 ασ.), Αχής 4, Περσίδης, Παπανικολάου 11 (2 τρίπ., 7 ριμπ.), Δημάκος 21 (5), Σκάνδαλος 2, Μάντζαρης 11 (3), Κορωνίδης 16 (4), Πάνου 2, Ναούμης 2, Λάτοβιτς 5 (6 ριμπ.), Ματζιώρης 2.
ΟΦΗ (Τακιανός): Μποχωρίδης, Σταμπουλής 12 (2), Ραζής 11 (1), Μαυρογιάννης, Στυλιανού 6 (1), Λιανός 15 (1), Κιτσούλης 5, Κυρίτσης, Χάλαρης 7, Σκλήβας 2.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΤΑΚΙΑΝΟΣ,ΔΑΝΔΑΛΗ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΞΗΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ"ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ.