ΟΦΗ | Ν. Στυλιανού: "Πίστη στο πλάνο για την νίκη".


Ένα ακόμη ντέρμπι το Σάββατο (5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου για την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, που υποδέχεται την Καβάλα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ. 

Ένας εκ των κορυφαίων της εκτός έδρας νίκης του ΟΦΗ επι του Ηλυσιακού, ο Νίκος Στυλιανού, μιλώντας για το παιχνίδι, ανέφερε ότι «ξέρουμε ο ότι η Καβάλα απο πέρσι θέλει να ανέβει στην Α1 μπάσκετ, αυτός είναι ο στόχος της. Εμείς ερχόμαστε απο μια καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό. 

Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα αρκετά πάνω στο παιχνίδι με την Καβάλα. Ο αντίπαλος θα έρθει για τη νίκη, αλλά και εμείς πιστεύουμε στο δικό μας πλάνο. Στόχος να επιβάλλουμε ο ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Ο Στυλιανού αναφέρεται και στην σημασία να έχει ο ΟΦΗ τον κόσμο του, στο παιχνίδι με την Καβάλα. Οπως λέει «θέλουμε μαζί μας τον κόσμο. Τους πικράναμε με τον Φίλιππο Βέροιας αλλά τους θέλουμε κοντά μας και θα δώσουμε αυτή τη 100% για να πάρουμε τη νίκη και να τους δώσουμε χαρά».

Για τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Ηλυσιακό, ανέφερε πως «είχαμε αντίπαλο μια ομάδα με πολύ ενέργεια και πάθος. Πήγαμε συγκεντρωμένοι, κάναμε καλό παιχνίδι και πήραμε μια καλή νίκη που μας δίνει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.