Υποδομές | Φιλικά με Αρκάδι το Ρέθυμνο BC.Καθορίζονται οι ώρες προπονήσεων.


Στα πλαίσια των καλοκαιρινών προπονήσεων που πραγματοποιούνται στο ανοιχτό γήπεδο των Τεσσάρων Μαρτύρων, τα τμήματα προ-μίνι των υποδομών του Ρέθυμνο BC έδωσαν φιλικό αγώνα με τα αντίστοιχα των κοριτσιών του ΟΚΑ Αρκάδι . Το ματς έγινε παρουσία πολλών γονέων και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες εντυπωσίασαν με την πρόοδο τους.Αυτή την Πέμπτη καθορίζονται οι ώρες προπονήσεων στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά την άνοδο του Αρκαδίου στην Α2 και της Ακαδημίας Ρεθύμνου στην Γ΄Εθνική, πολλή κουβέντα έχει προκύψει το διάστημα αυτό, για τις ώρες που θα λάβει κάθε μία από τις ομάδες στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης «Μελίνα Μερκούρη», εν όψει της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Το τμήμα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου έδωσε ραντεβού για τον καταμερισμό αυτών των προπονητικών ωρών και καλεί όλους τους αθλητικούς φορείς των συλλόγων που θα χρησιμοποιήσουν το κλειστό. 

Η επιστολή του τμήματος αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, αναφέρει :

«Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι την Πέμπτη 28/8/2014 και ώρα 20.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κλειστού γυμναστηρίου Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για τον καθορισμό του τρόπου λειτουργίας του γυμναστηρίου και τον καταμερισμό των προπονητικών ωρών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 20-14-15.

Παρακαλούνται οι έφοροι και οι προπονητές όλων των τμημάτων των σωματείων που κάνουν ή που θα κάνουν προπόνηση στο γυμναστήριο να παρευρεθούν. Η παρουσία σας κρίνεται επιτακτική».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.