Ρέθυμνο Aegean | Η επίσημη "πρώτη" (photos).


Χθες (25/08), το Ρέθυμνο Aegean ξεκίνησε και επίσημα την έναρξη της προετοιμασίας της για την αγωνιστική σεζόν 2014/15. Από την χθεσινή «πρώτη» απουσίαζαν οι Θανάσης Σκουρτόπουλος (Εθνική Ελλάδας), Μουχάμαντ Φαγιέ (Εθνική Σενεγάλης) και Τζέϊ-Τζέϊ Μουρ (θα ενσωματωθεί στο τέλος της εβδομάδας).Δηλώσεις παλιών και νεων, το Ρέθυμνο ευχαριστεί τους "παλιούς".

Ο Σταύρος Μυκονιάτης, ο οποίος μαζί με τον Χάρη Κουλουριώτη έχουν την εποπτεία των προπονήσεων, πραγματοποίησε δηλώσεις όπου μίλησε για τους στόχους της ομάδας, ενώ προανήγγειλε την άφιξη, εντός των επόμενων ημερών, ενός ακόμα παίκτη.

Αναλυτικά:

Σταύρος Μυκονιάτης: «Σήμερα ουσιαστικά ξεκινάει και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Εμείς, βέβαια, είμαστε στο γήπεδο από την Τετάρτη αλλά από σήμερα ξεκινάμε με διπλές προπονήσεις και μπαίνουμε κανονικά στην πρόγραμμα μας. Το ρόστερ είναι κατά το 90% ολοκληρωμένο, καθώς λείπουν άλλα δύο παιδιά, ο Φαγιέ, που μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα για το Μουντομπάσκετ θα ενταχθεί κανονικά και ψάχνουμε άλλον ένα παίκτη, τον οποίο τον έχουμε βρει και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί από τη Διοίκηση. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα θα ενσωματωθεί και αυτός στην προετοιμασία. Σαφώς, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη σεζόν, να είμαστε όλοι υγιείς και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.»

Γιάννης Καλαμπόκης: «Εύχομαι να είναι μία χρονιά με υγεία για όλους τους αθλητές της ομάδας μας και όπως κάθε αρχή της σεζόν έτσι και η φετινή είναι γεμάτη φιλοδοξίες και στόχους. Σε σχέση με πέρυσι στόχος όλων μας είναι να γίνει το βήμα παραπάνω. Χρειάζεται λίγος χρόνος για κάθε καινούρια ομάδα για να βρούμε τον τρόπο και το στυλ παιχνιδιού που μας ταιριάζει προκειμένου να διευθετήσουμε και τον στόχο. Για αυτό το λόγο έγιναν τόσες αλλαγές και προσθήκες. Εκτός από τον Φαγιέ και τον Χείλαρη κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχουν παίξει στην Ελλάδα και θεωρώ χρέος μας να τους κάνουμε να ασθανθούν άνετα και να αφομειώσουν τους ρόλους τους, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, και να ενταχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.»

Δημήτρης Χείλαρης: «Είναι μία καινούρια χρονιά. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Κρήτη ένιωσα την αγάπη του κόσμου αλλά και της Διοίκησης. Η ομάδα του Ρεθύμνου είναι μία οικογένεια και το έχουμε καταλάβει όλοι. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Προέρχομαι από το πρωτάθλημα της Α2 και θέλω να αποδείξω ακόμη περισσότερα πράγματα. Θαπροσπαθήσουμε για το καλύτερο.»

Τσέϊσον Άλεν: «Το Ρέθυμνο είναι μία πολύ όμορφη πόλη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και προπονητικό τιμ. Όλα δουλεύουν «ρολόϊ» και εύχομαι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε νίκες και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.»

Βίνσεντ Κάουνσιλ: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να έχουμε μία καλή μπασκετική χρονιά και να ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη, μπαίνοντας στα πλέϊ-οφ. Προσωπικά θέλω να είμαι πρώτος στην κατηγορία των ασσίστ και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει.»

Ντέγιαν Κράβιτς: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή μου στην ομάδα του Ρέθυμνο Aegean. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Τώρα είναι η περίοδος προετοιμασίας και προσπαθούμε να «δέσουμε» σαν ομάδα. Είχα μία πολύ καλή εμπειρία με την συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα της Σερβίας παίζοντας με κορυφαίους Σέρβους παίκτες. Έμαθα από τον κόουτς Τζόρτζεβιτς αρκετά πράγματα και εύχομαι να τα παρουσιάσω τη νέα σεζόν, βοηθώντας την ομάδα μου.»
Μπράϊαν Φίτσπάτρικ: «Είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείπω τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Ευρώπη και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Θέλω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής γίνεται και να προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο.»

ΧΑΛΑΡΩΜΑ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες οργάνωσαν  μπάρμπεκιου, το Σάββατο (23/08),το μεσημέρι έξω από το κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη γνωριμία των καινούριων αποκτημάτων με την ομάδα του Ρέθυμνο Aegean, τρώγοντας φαγητό σχάρας και πίνοντας… αναψυκτικά. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της ομάδας, Ηρακλής Μανουκαράκης, αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση για τη νέα μόδα «χαλαρωτικού μπάνιου», που ακούει στο όνομα IceBucket.

"goodnet.gr".

Ευχαριστεί τους "παλιούς", το Ρέθυμνο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί όλους τους αθλητές που βοήθησαν την περσινή χρονιά την ομάδα μας στη δύσκολη προσπάθεια του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι Τζάστιν Χαρτ, Αβραάμ Καλλινικίδης, Νίκος Αγγελόπουλος, Ντέρεκ Ράϊτ, Λάμπρος Αντωνόπουλος, Αντρέας Κανονίδης, Νταμίρ Λάτοβιτς, Κένι Γκάμπριελ, Καλλίστους Εζιούκου και Λούκα Ντρτσα απέδωσαν τα μέγιστα για την ομάδα του Ρέθυμνο Aegean την δύσκολη περσινή σεζόν 2013/14 και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με τις καινούριες τους ομάδες.

Ο Νταμίρ Λάτοβιτς για πέντε χρόνια αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας και συνέβαλε τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες όλων αυτών των χρόνων. Τον ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και είναι βέβαιο ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.