Στην Εθνική Νεανίδων ο Αλέξης Χριστοδούλου.


Μια ακόμα σημαντική διάκριση προστέθηκε στον στον κρίκο των επιτυχιών του Γυναικείου Κρητικού μπάσκετ.Ο προπονητής του Ηροδότου και αναπτυξιακός προπονητής ΕΚΑΣΚ κ.Αλέξης Χριστοδούλου, ανήκει στο προπονητικό τιμ της Εθνικής Νεανίδων, (των Μπότση, Ζουμπεράκη) συνεργάτης του Ε.Μελετιάδη.
Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Από το Βόλο στο Μέτσοβο μετακινήθηκε ο τεχνικός των Κορασίδων, Αλέξης Χριστοδούλου προκειμένου να ενσωματωθεί στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας των Νεανίδων ως βοηθός του Μελετιάδη. 
Η Εθνική Νεανίδων προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα γίνει στην Πορτογαλία.  Στην ομάδα υπάρχει ακόμα “διπλή” Κρητική εκπροσώπηση με την Μπότσι και την Ζουμπεράκη του Αρκαδίου. 
Ως τώρα η Εθνική έχει δώσει δυο φιλικά με την Βουλγαρία έχοντας με δυο νικες για την Eθνική μας 79- 39 την Κυριακή (29/6) και 76 – 47 την Δεύτερα (30/6)..

Νεανίδων: Ελλάδα - Βουλγαρία 76-47

Η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων νίκησε (76-47) και στο δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο τη Βουλγαρία.
Τα δεκάλεπτα: 19-10,37-23(ημ.), 60-35, 76-47.

Ελλάδα (Μελετιάδης: Κυλαζίδου 2, Θεοδώρου 6, Παυλοπούλου 11(1), Χριστινάκη 16, Καραμπάτσα 9, Στεφάνου 3, Μαντά 2, Γούλα 2, Μπότση 1, Φασούλα 11, Πολύζου 11, Γεροστεργίου 2.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ευριπίδης Μελετιάδης, συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας με διπλές καθημερινές προπονήσεις, στο Μέτσοβο.
 Το Σάββατο (5/7) η Εθνική Νεανίδων θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσεις το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της πριν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία (17-27/7).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.