Έλαμψαν και φέτος τα παιδιά της Ιεράπετρας, στο TNBA SUMMER ELITE CAMP.


Το μεγαλύτερο...εργοστάσιο παραγωγής ταλέντων στην Κρήτη, συνεχίζει κόντρα στους δύσκολους καιρούς, να βγάζει φυντάνια, καθώς με  τρόπαια και βραβεύσεις στις βαλίτσες τους  επέστρεψαν χθες (29/06), οι αθλητές του, απο το τουρνουά TNBA SUMMER ELITE CAMP στο Λουτράκι, απο 22-28 Ιουνίου.
Η ανακοίνωση του ierapetrabc.gr αναφέρει:

“Με τρόπαια και βραβεύσεις στις βαλίτσες τους  επέστρεψαν χθες (29/06), στην Ιεράπετρα τα 8 παιδιά που συμμετείχαν στο TNBA Summer Elite Camp. Oι νεαροί αθλητές μας πήραν τον διαγωνισμό τριπόντων της κατηγορίας 1997-98 με τον Γιάννη Καναβάκη, το 3χ3 της κατηγορίας 1997-98 με τους Καναβάκη – Παναγιωτάκη – Γιαννακουδάκη, ενώ τον τίτλο του ΜVP του CAMP κατέκτησε ο Μάνος Πλακογιαννάκης  (συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε ο Ορλάντο Μούτσα), κάνοντας  όλους στην διοργάνωση να μιλάνε για αυτόν, κερδίζοντας έτσι και υποτροφία για το επόμενο TNBA Camp 2015.

Οι νεαροί αθλητές μας, που πέρασαν μια φανταστική και “γεμάτη” μπασκετική εβδομάδα, υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους ότι θα δώσουν και του χρόνου το παρόν στην διοργάνωση, συνεχίζοντας την παράδοση της οποίας ήδη αποτελούν μέρος.

Να αναφέρουμε επίσης ότι τις δύο τελευταίες μέρες (μαζί με άλλους αθλητές που είχαν περάσει τις προηγούμενες χρονιές από το Λουτράκι) βρέθηκαν εκεί φιλοξενούμενοι του camp και οι Ορλάντο Μούτσα και Γιάννης Κατραντζής, οι οποίοι αγωνίσθηκαν σε φιλικό αγώνα απέναντι στους προπονητές της διοργάνωσης , και μίλησαν στα παιδιά για τις δικές τους εμπειρίες”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.