Γυναικών | Συγχαρητήρια στο Αρκάδι, το Ρέθυμνο Aegean και η Επισκοπή. Στην Εθνική Νεανίδων η Μπότσι ;


Τα εύσημα στον ΟΚΑ Αρκάδι για την 2η θέση τους στο 28ο Πανελλήνιο Νεανίδων στην  Πτολεμαΐδα,  απένειμαν με ανακοινώσεις που φιλοξενήθηκαν στις επίσημες ιστοσελίδες τους, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean και η ΠΑΕ Επισκοπή, συγχαίροντας παίκτριες και τεχνική ηγεσία. Κλήση της στην Εθνική ομάδα Νεανίδων για την Ειρήνη Μπότσι...
Σχετικά, η συγχαρητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean: 

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean και το Ρέθυμνο BC συγχαίρουν το Αρκάδι Ρεθύμνου και τον κ. Κώστα Πλευράκη που κατάφεραν να κρατήσουν την παράδοση για μία ακόμη φορά, κάνοντας υπερήφανο όλο το φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Επισκοπή, από την Κυριακή το απόγευμα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπή συγχαίρει την διοίκηση τους προπονητές και τις αθλήτριες του ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθύμνου, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νεανίδων».

Θέμα ημερών η κλήση της Ειρήνης Μπότσι, στην Εθνική ομάδα Νεανίδων.

Πέρα από την ομαδική διάκριση με την κατάκτηση της 2ης θέσης, υπήρχαν και άλλες διακρίσεις για τον ΟΚΑ Αρκάδι. 

Για μία ακόμη χρονιά, σε μία ακόμη διοργάνωση τελικής φάσης η Ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε την καλύτερη άμυνα, δεχόμενη σε αυτά τα 5 παιχνίδια 212 πόντους, 8 λιγότερους από τον πρωταθλητή Πρωτέα Βούλας. 

Παράλληλα, έλαμψαν σε ατομικό επίπεδο όλες οι Ρεθυμνιώτισες αθλήτριες, με την Ειρήνη (Τζένιφερ) Μπότσι να ψηφίζεται στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά από τους προπονητές των ομάδων που συμμετείχαν στο Final-6. 

Η παρουσία της Ειρήνης Μπότσι ήταν εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να «χτυπάει» πολύ δυνατά την πόρτα της Εθνικής ομάδας Νεανίδων, που θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιούλιο στην Πορτογαλία.

Ο Σύλλογος Κρητών και φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας τίμησε το Αρκάδι.

Μετά το φινάλε της διοργάνωσης, ο Σύλλογος Κρητών και φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας φιλοξένησε και τίμησε το Αρκάδι για την μεγάλη του επιτυχία και για το εξαιρετικό πρόσωπο που έδειξε καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο φάιναλ-6.
Προεξέχοντος του προέδρου του, του Ρεθυμνιώτη Γιάννη Μακρυμαλλάκη, ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας, φιλοξένησε με την ολοκλήρωση του τουρνουά την αποστολή του ΟΚΑ Αρκάδι, παραθέτοντας της γεύμα. 

Σε αυτή την εκδήλωση οι δύο σύλλογοι αντάλλαξαν αναμνηστικά, με τον ΟΚΑ Αρκάδι να δωρίζει ένα λάβαρο της ομάδας και ένα μετάλλιο στον Σύλλογο Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας, ο οποίος πέρα από την άψογη φιλοξενία, παρέδωσε και ένα λάβαρο του, στην αποστολή του ΟΚΑ Αρκάδι.

Πηγη:"goodnet.gr-rethnea.gr". 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.