ΟΦΗ | Με στόχο να "αλώσει" την Τρίπολη.

Με στόχο την πέμπτη σερί νίκη και να σπάσει την αρνητική προϊστορία που έχει στην πόλη της Πελοποννήσου, ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Τρίπολη προκειμένου ν’αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου 16.00, τον Αρκαδικό. Τα νέα του Αρκαδικού.







Το έργο της ομάδας του Φώτη Τακιανού μία από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας, τον Αρκαδικό,  που αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του, είναι δύσκολο.

Η αποστολή του ΟΦΗ ταξίδεψε χωρίς τον Γιάννη Τόζιο, ο οποίος εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Υπάρχει η πίστη ωστόσο πως οι "ασπρόμαυροι" θα δώσουν συνέχεια στο θετικό σερί και θα πάρουν την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα,

Ο ΟΦΗ ψάχνει το πρώτο "ροζ φύλλο αγώνα" στην Τρίπολη μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά την σαιζόν 2008 – 2009 όταν αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο την άνοδο για την Α2 και τελικά να την παίρνουν στο τέλος της χρονιάς.

Καστρίτης: "Με μεγάλη αποφασιστικότητα"
Πηγή: "arcadiaportal.gr".


Παραμονές του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ μίλησε ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης, αναφέροντας αρχικά πώς πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα, που μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο, ο προπονητής του Αρκαδικού αναφέρει πώς η ομάδα προετοιμάστηκε σκληρά για τον αγώνα αυτό, τονίζοντας πώς υπάρχει μεγάλη αποφασιστικότητα από όλους για να φτάσουν στη νίκη, χωρίς να παραλείψει να στείλει και το μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για ένα δυνατό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής: «Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως μαρτυρά και η βαθμολογική της θέση. Ο ΟΦΗ προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, η τελευταία μάλιστα με μεγάλη διαφορά απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά.

Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα με ρυθμό και χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση από μέρους μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα παιδιά προετοιμάστηκαν σκληρά στη διάρκεια της εβδομάδας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και με μεγάλη αποφασιστικότητα θα αγωνιστούμε με στόχο βέβαια τη νίκη.

Είμαι σίγουρος πώς θα γίνει μία πολύ δυνατή και όμορφη αναμέτρηση για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο για να μας στηρίξει»

Κάλεσμα Αρκαδικού στους φιλάθλους


Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Αρκαδικού στα πλαίσια της 7ης  αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης την ομάδα του ΟΦΗ και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.