Ρέθυμνο Aegean | Το Ζητούμενο η 5η νίκη.

Το ζητούμενο, για τους «κυανόλευκους» σύμφωνα με τις δηλώσεις του Θανάση Γιαπλέ και Κουάμε Αλεξάντερ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος, είναι  την Κυριακή 1/12, (16:00), να κατακτήσουν  την 5η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα να εδραιωθούν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 



Το γεγονός πως τα Τρίκαλα είναι νεοφώτιστα και μετρούν μόλις 2 νίκες σε 7 ματς δεν πρέπει να παραπλανήσει τους Ρεθυμνιώτες, καθώς το συγκρότημα του Κώστα Φλεβαράκη αρέσκεται στο ίδιο στυλ μπάσκετ με το Ρέθυμνο Aegean και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, όπως απέδειξε περίτρανα κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Οι δηλώσεις του Θανάση Γιαπλέ και Κουάμε Αλεξάντερ ενόψει του παιχνιδιού με Τρίκαλα.

Θανάσης Γιαπλές: «Παίζουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι αυτή τη στιγμή. Λέμε το πιο δύσκολο διότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Υπάρχει το ''πρέπει''. Μετά από το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Πέραν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού το επίπεδο όλων των υπόλοιπων ομάδων είναι αρκετά κοντά και αυτό φαίνεται σε κάθε αγωνιστική. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η ομάδα των Τρικάλων, είναι πολύ αξιόμαχη και το δείγμα γραφής που άφησε στο ματς με τον ΠΑΟΚ νομίζω το αποτυπώνει. Μετά από τρεις μήνες δουλειάς ήρθε ο καιρός να σταματήσουμε τις δικαιολογίες της ''καινούρια ομάδας'' και των πολλών ''καινούριων παικτών''. Νομίζω ότι ήταν μία καλή αρχή (η νίκη επί του Πανελευσινιακού) για αυτό το όριο μη δικαιολογίας που θέσαμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας, τον χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι και θα γεμίσει ξανά το γήπεδο.»

Κουάμε Αλεξάντερ: «Στόχος μας την Κυριακή είναι η νίκη εναντίον των Τρικάλων. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Σιγά σιγά προσαρμόζομαι στο στιλ παιχνιδιού και στην νοοτροπία αυτής της ομάδας. Προσπαθώ κάθε μέρα που περνάει να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις τόσο στα σουτ όσο και στην τακτική. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Έχω ενθουσιαστεί από τον κόσμο μας και θέλω σε κάθε αγώνα να είναι δίπλα μας, όπως και σε αυτόν της Κυριακής.»

Η προετοιμασία της ομάδας.

Αγωνιστικά  το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι πως όλοι οι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου, καθώς οι Καλαμπόκης και Κένι Γκάμπριελ που δεν προπονήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή το πρωί λόγω μικροενοχλήσεων, θα δώσουν κανονικά το παρόν,με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το Σάββατο για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τα φορμαρισμένα Τρίκαλα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.