Γ΄Εθνική | Επιστροφή στις νίκες για τον Εργοτέλη .

Επιστροφή στις νίκες για το συγκρότημα του Γ.Μακράκη, που είδε το πρώτο "ροζ" φύλλο, μετά την νίκη της πρεμιέρας, επικρατώντας στο Λίντο της Πεύκης με 81-68, στην 5η στροφή του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής (2ος Νότου) κατηγορίας.












Η κρητική ομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά, καταφέρνοντας να κλείσει το δεκάλεπτο προηγούμενη με 21-17.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Πεύκη προσπάθησε και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά καθώς πλησίασε στους δύο πόντους (39-37) και έδειξε ότι μπορούσε να κάνει το προσπέρασμα στην συνέχεια.

Όμως ο Γ.Μακράκης και οι παίκτες του είχαν διαφορετική άποψη, κατάφεραν με σωστή διαχείριση και καθαρό μυαλό να αντέξουν την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, διατηρώντας τα κεκτημένα του ημιχρόνου, (όσον άφορα την διαφορά), στο τρίτο δεκάλεπτο 51-49.

Στην τελευταία περίοδο ο ο Εργοτέλης ήταν καταιγιστικός, έδειξε οτι ήθελε την νίκη και διυερυνε την διαφορά του σκορ  στο +14 (74-60).

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι  πέταξαν ουσιαστικά λευκή πετσέτα και ο Εργοτέλης πανηγύρισε την 2η νίκη του επικρατώντας τελικά με 81-68.
                                
                         
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΕΥΚΗ   81-68
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-17, 39-37, 51-49, 81-68
Διαιτητές:  Κυριακόπουλος-Καρπάνος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Δαγαλάκης, Σκάνδαλος 14, Μπουμπάρης, Ξενάκης 5, Γρύλλος, Σταμάτης 13 (1), Κωτούλας 8 (2), Βασιλειάδης 11, Αρναουτάκης 8, Κομψέλης 2, Μπουντούρογλου, Καραλής 10 (2).

ΠΕΥΚΗ (Κοντομηνάς): Ιωαννίδης, Τζωρτζόπουλος, Κυριαζόπουλος 5 (1), Ζβερκούνος 8 (1), Κορκοσούρας 7 (1), Βούζας 14 (1), Γραμματίκας 2, Ράτσας 14 (1), Μπαρμπαρής 6, Γεωργοπαπαδάκος 12 (2).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι ποντοι που εβαλε ο Καραλης δεν ειναι 2 καποιο λαθος θα εγινε

Ανώνυμος είπε...

1ο Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ.2ο ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 63 ΑΝΤΙ 81!!!!

kritikobasket.gr είπε...

Παιδιά έχετε δίκιο .
Φέτος "έχει χαθεί" η μπάλα.
Επειδή κρατάμε στατιστικά Εθνικών κατηγοριών και υπάρχει αυτόματος υπολογισμός συνόλου πόντων, έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη στα φύλλα αγώνα των Εθνικών πρωταθλημάτων της Β΄Εθνικής και στο 2ο Νότου.
Και το κακό είναι γενικό δεν είναι μόνο εδώ.
Τι να κάνουμε όμως ;
Αυτά τα φύλλα αγώνα στέλνουν παντού.