Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρέθυμνο Aegean ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο. 

Οι παίκτες του Θανάση Γιαπλέ δείχνουν ιδιαίτερη σοβαρότητα και πειθαρχία σε κάθε προπόνηση αφού οι απαιτήσεις είναι πολλές.

Άπαντες παρουσιάζονται αποφασισμένοι για το 3Χ3, που θα  διατηρήσει στην πρώτη θέση το Ρέθυμνο Aegean.


 Τα αστέρια του Ρέθυμνο Aegean και του ΠΑΟΚ στο Κατάστημα Forthnet Ρεθύμνου.

Το Κατάστημα Forthnet στο Ρέθυμνο δίνει την δυνατότητα στους φίλους του μπάσκετ να δουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας της πόλης μας και του ΠΑΟΚ και παράλληλα να κερδίσουν εισιτήρια για τον αγώνα των δύο ομάδων. 

Με αφορμή τον αγώνα Ρέθυμνο Aegean – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το  Σάββατο 26 Οκτωβρίου, παίκτες και από τις δύο ομάδες θα παρευρίσκονται στις 10:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, στο Κατάστημα Forthnet στο Ρέθυμνο (Κ. Παρέν Σιγανού 4).

Τα αστέρια των δύο συλλόγων θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν αναμνηστικά δώρα και παράλληλα θα φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στο Ρέθυμνο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό και να κερδίσουν εισιτήρια για τον αγώνα Ρέθυμνο Aegean – ΠΑΟΚ.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 10:00 το Κατάστημα Forthnet στο Ρέθυμνο και ίσως να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα μοιραστούν μοναδικές στιγμές με τους καλαθοσφαιριστές των δύο ΚΑΕ και παράλληλα να κερδίσουν εισιτήρια για το ματς των δύο ομάδων!

Πηγή: rethymnobc.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.