Ηρόδοτος | Με την βοήθεια του Θεού και αισιοδοξία, η "πρώτη".

Ξεκίνησε χθες Δευτέρα (19/8) στο κλειστό της Ν.Αλικαρνασσού η προετοιμασία που περιλάμβανε αγιασμό και στην συνέχεια μετρήσεις, για το αντρικό και γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ηροδότου. Χωρίς Αλεξίου  για τους άνδρες, απέκτησαν την Χρανιώτη οι γυναίκες.




Το παρόν στην "πρώτη" έδωσε και ολο το Δ.Σ της ομάδας δηλαδή του πρόεδρου Μαρίνου Μερονιανάκη,αντιπρόεδρου Βαγγέλη Μαλαμά Βαγγέλη,γενικού γραμματέα Καρλή Σταύρου,ταμία Βακιντή Δημήτρη,γενικού αρχηγού Χαριτάκη Άρη  και των μελών Πρωτογεράκη Γιάννη και  Σακελλαρίδη Κρυστάλλη.

Παράλληλα στις κερκίδες του "Μ.Μερκούρη", βρέθηκε αρκετός κόσμος για να στηρίξει και να ευχηθεί στην ομάδα της Αλικαρνασσου για την νέα περίοδο. 

Η ομάδα του Μανόλη Δημητριάδη, μετά τον αγιασμό, πραγματοποίησε υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Χατζηιωαννου. 

Ο Μ.Δημητριάδης αναφερόμενος για την νέα σαιζόν υποστήριξε ότι:

"Είμαστε αισιόδοξοι για άλλη μια χρονιά επενδύσαμε σε παίχτες που έχουν καλό χαραχτήρα, γιατί είναι το άλφα και το ωμέγα. 
Οι προπονήσεις αρχικά θα είναι "μονές"  (βραδινές) για αυτή την εβδομάδα ενώ από την επόμενη θα γίνονται διπλές πρωί-βράδυ .
Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη σωτηρία και η παραμονή στη Γ Εθνική".



Να τονίσουμε από την ανδρική ομάδα απουσίαζε ο Γιώργος Αλεξίου που θα ενσωματωθεί τις προσεχείς μέρες στην ομάδα.



Παράλληλα ξεκίνησε η χρονιά και για τη γυναικεία ομάδα που έως τώρα έχει κάνει μια προσθήκη με την απόκτηση τη Χρανιώτη που πέρυσι έπαιζε στον Ιπποκράτη Κω.





Πηγή φώτο:"sporfm.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.