Γνωριμία, προπόνηση και παιχνίδι στην πρώτη μέρα του Chania Basketball Camp.(Video).

Με τη συμμετοχή περίπου 100 παιδιών ξεκίνησε το 1ο Chania Basketball Camp στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων. Οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Γιώργος Καλαϊτζής και Μανώλης Παπαμακάριος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γνωριστούν με τα παιδιά ηλικίας 8-18 ετών,  που συμμετέχουν στο Καμπ.
Video-φωτορεπορταζ.

Η πρώτη μέρα περιελάμβανε προπόνηση,  με ντρίμπλα, υποδοχή, πάσα, τα βασικά δηλαδή στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας καλαθοσφαιριστής από τα τοπικά πρωταθλήματα έως και την Ευρωλίγκα.

Η πρώτη μέρα ήταν ημέρα γνωριμίας αλλά και προσαρμογής για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ που από την Τρίτη (2/7) θα . περπατήσουν σε πιο δύσκολα μονοπάτια, με σκοπό να διευρύνουν τις μπασκετικές τους γνώσεις!

Πέραν των Γλυνιαδάκη, Παπαμακάριου και Καλαϊτζή,  τις προπονήσεις επιβλέπουν και καθοδηγούν και οι Γιάννης Γερεοουδάκης, Ρούλα Μπαζίμα αλλά και προπονητές του Α.Ο.Κύδωνα.

Την Τρίτη (2/7), το Chania Basketball Camp θα έχει την τιμή να υποδεχτεί τον πολύ γνωστό γυμναστή αθλητών μπάσκετ επιπέδου Α1, Κώστα Χατζηχρήστο, που θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στα μικρά παιδιά και να τα καθοδηγήσει σε θέματα εκγύμνασης, διατροφής κτλ.

Ως γνωστόν, την Τετάρτη (3/7) θα επισκεφτεί το Καμπ, ο γνωστός διεθνής καλαθοσφαιριστής, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Η πρώτη μέρα είχε και μια ευχάριστη έκπληξη, αφού το καμπ επισκέφτηκε ο γνωστός αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής, για τις ανάγκες τηλεοπτικού ρεπορτάζ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.