Δηλώσεις των διοργανωτών του 1ου Chania Basketball Camp.

Οι διοργανωτές του καμπ Ανδρέας Γλυνιαδάκης,Μανώλης Παπαμακάριος και Γιώργος Καλαϊτζής, μίλησαν για τις εντυπώσεις της πρώτης ημέρας του Chania Basketball και  εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι το  Camp το τιμούν πολλά παιδιά, με την παρουσία τους.



Ανδρέας Γλυνιαδάκης: 

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συμμετοχή των παιδιών. Ακόμα και τη Δευτέρα (1/7) γράφονταν παιδιά. Έχουμε 6 συμμετοχές από Ρέθυμνο, ενώ συνολικά, ξεπερνούν τις 100. Ευελπιστούμε το συγκεκριμένο καμπ, να γίνει θεσμός. Τα μηνύματα που έχουμε είναι θετικά. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από όλους. Κυρίαρχο στοιχείο και σκοπός μας είναι, να μάθουν τα παιδιά να παίζουν μαζί μας.

Μανώλης Παπαμακάριος:
Είμαστε χαρούμενοι που μας τιμούν τα παιδιά με την παρουσία τους. Σαν πρώτη μέρα δείξαμε κάποια βασικά πράγματα. Τις επόμενες ημέρες θα έχουν να τους δείξουμε πολλά περισσότερα. Αύριο (Τρίτη) θα μας επισκεφτεί και ο γνωστός γυμναστής Κώστας Χατζηχρήστος που θα έχει να πει και αυτός πάρα πολλά στα παιδιά.



Γιώργος Καλαϊτζής:

Νιώθουμε μεγάλη τιμή και ευθύνη για όσα παιδιά ήρθαν στο Καμπ. Ευχαριστούμε τις οικογένειές τους που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους. Α ξέρουν ότι τα παιδιά τους, για αυτές τις 4 ώρες που είναι στο καμπ, είναι και δικά μας  παιδιά. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε τα παιδιά να μάθουν πράγματα, να βάλουν ένα λιθαράκι στην περαιτέρω πορεία τους στο άθλημα και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.