ΟΦΗ | Μια ανάσα από Χ.Πλιούκα, Δ.Σταθάκη και κοινοτικό φορ.

Η νέα εποχή του ΟΦΗ περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις στο ρόστερ της ομάδας αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο ταλαντούχος Χάρης Πλιούκας, βρίσκεται μια ανάσα από τους "μελανόλευκους".Κοντά και στην απόκτηση (κοινοτικού -Σέρβου-) φορ και ο Δημήτρης Σταθάκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ βρίσκεται μια ανάσα από τον 24χρονο γκαρντ που αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 με τον Ερμή Λαγκαδάς και ήταν 2ος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο 23χρονος γκαρντ που αποτέλεσε τον 2ο σκόρερ της περσινής σεζόν και έχει προσφέρει πολλά στους "πράσινους" την τελευταία τετραετία, έχει μεν συμφωνήσει για να παραμείνει στην ομάδα, όμως είναι πιθανό να αποχωρήσει, γεγονός που αποτελεί σίγουρα πλήγμα για τη περιφέρεια.

Ο Πλιούκας που είναι και φοιτητής, θα περάσει όπως όλα δείχνουν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και οι άνθρωποι του Ερμή δεν είναι φυσικά διατεθειμένοι να σταθούν εμπόδιο στη καριέρα του.


Ο Χάρης Πλιούκας ξεκίνησε το μπάσκετ από την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου όπου παρέμενει μέχρι και το 2004. Από το 2004 μέχρι και το 2007 αγωνιζόταν με την ομάδα του Άρη και τις επόμενες δύο σεζόν (2007-08 και 2008-09) ήταν παίκτης του ICBS. Τέλος, από το 2009 μέχρι και τη σεζόν 2011-12 αγωνιζόταν στην ομάδα του Ερμή Λαγκαδά.

Επίσης, έχει συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων, ενώ με την τελευταία κατέκτησε την 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων το 2007.

Παράλληλα o ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Σέρβου σέντερ, που ερισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστα.
Επίσης οι "μελανόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωση του Δημήτρη Σταθάκη που έμεινε έλευθερος  απο τον Εργοτέλη και θα δυναμώσει την περιφέρεια.

Ο  Φώτης Τακιανός βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενω θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια παραμονής του Τάσου Τραϊανού.

Επίσης ο Βασίλης Κιτσούλης, βρίσκεται μια ανάσα από τον Φίλιππο Βέροιας, αφού διοίκηση των νεοφώτιστων σαρώνει στο μεταγραφικό παζάρι και απομένουν οι υπογραφές για να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα στην ομάδα της Βέροιας, ο πολυτιμότερος παίκτης του ΟΦΗ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.