Ηράκλειο | Ολοκληρώνει με περιφερειακό. Έδρα τα «Δυο Αοράκια».

Στην απόκτηση ενός έμπειρου γκαρντ που θα έχει βασικό ρόλο στη νέα ομάδα, θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του φετινού ρόστερ του  «Ηράκλειο».Μετακομίζει στα «Δυο Αοράκια» ο όμιλος.

Ο Βασίλης Ράλλης θέλει να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας με την απόκτηση ενός έμπειρου γκαρντ, που θα ξεκινά από αυτόν όλο το παιχνίδι της ομάδας.
Για  αυτήν την τελευταία μεταγραφή καθώς στόχος του είναι να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή με το μικρότερο δυνατό κόστος, χωρίς να βιάζεται .

Έτσι μετά την απόκτηση του Γκιζόγιαννη, την επιστροφή του Πετράκη και την ενίσχυση στους ψηλούς με τους Μπαλάφα, Πάλλη, με μια έμπειρη λύση στις θέσεις των γκαρντ ο όμιλος θα εμφανιστεί με άλλο πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. 

Παράλληλα, θέμα ημερών είναι η επικύρωση της συμφωνίας με την Αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου για τη μετακόμιση του «Ηράκλειο» στα «Δυο Αοράκια». 

Ο Όμιλος, εγκαταλείπει την φυσική του έδρα το ιστορικό Λίντο και θα χρησιμοποιεί πλέον ένα από τα καλύτερα κλειστά της χώρας, ελπίζοντας ότι θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο στους αγώνες του.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.