Γυναικών | Έκανε το 2-2 το Αρκάδι, με ανατροπή στην τελευταία περίοδο.

Το Αρκάδι νίκησε στο Ρέθυμνο 50-46 τον Ηρόδοτο και και έφερε τη σειρά στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 2-2. 
Πλέον η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στις Γυναίκες της ΕΚΑΣΚ, θα γίνει γνωστή μετά και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς.
Αν ο Ηρόδοτος επικρατήσει στην Αλικαρνασσό της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, τότε θα πανηγυρίσει το "νταμπλ", αφού μετά την στέψη του στων Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, θα κατακτήσει και των Γυναικών.
Αγωνιστικά το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα και με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να βρίσκει την ομάδα του κόουτς Πλευράκη στο +3 (20-17).

Η αντίδραση των παικτριών της Δ.Σταυρακάκη έφερε αποτέλεσμα στο δεύτερο δεκάλεπτο που με επί μέρους σκορ 14-11, ,έφερε το παιχνίδι στα ίσα (31-31).

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε τον ίδιο ρυθμό με τον Ηρόδοτο να πάρει προβάδισμα στο ένα καλάθι (41-39) και το παιχνίδι να αναμένεται να έχει μεγάλες συγκινήσεις στην τελευταία περίοδο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, οι παίκτριες του κόουτς Πλευράκη, κατάφεραν να επιβάλουν όλη την περίοδο αυτή της  αναμέτρησης το παιχνίδι τους κάνοντας την ανατροπή και σημείωσαν μεγάλη νίκη.

Κορυφαία σκόρερ των νικητών η Μπότσι με 14(1), πόντους, ενώ οι 17(1), πόντοι της Ρ.Γυαλιτάκη δεν έφταναν να δώσουν την νίκη στον Ηρόδοτο, που  είχε πολλές παίκτριες της χωρίς πόντο.

Στις δηλώσεις της η Δάφνη Σταυρακάκη επισήμανε στο kritikobasket.gr:

"Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι που αν και περιμέναμε ζώνη, παίχτηκε "man to man".Καταφέραμε και περιορίσαμε την περιφερειακή επίθεση των αντιπάλων, που ήταν το δυνατό τους σημείο στο προηγούμενο παιχνίδι.
Όταν όμως το παιχνίδι γύρισε σε ζώνη στην επανάληψη, δεν είμασταν καλοί επιθετικά ενώ χάσαμε και πολλά ριμπάουντ.Ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο είμασταν τραγικοί στην επίθεση με αποτέλεσμα να σημειώσουμε μόνο πέντε πόντους".


ΑΡΚΑΔΙ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ  50-46
Δεκάλεπτα:20-17, 31-31 (ημίχ.), 39-41, 50-46.

ΑΡΚΑΔΙ (Κ.Πλευράκης):Μπότσι 14(1), Ζουμπεράκη 10,Σαλιάϊ, Αγαθαγγέλου  7(1),Λίτσι 9(1), Δημήτρη 6, Λελεδάκη, Μίχου 4,Στεφάνου.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Δ.Σταυρακάκη):Γιαλυτάκη Ρ. 17(1), Νυσταζάκη 6, Γιαλυτάκη Μ. 2, Κοιλάδη,Δακανάλη,Δανδουλάκη,Μαθιουδάκη, Παπαϊωσήφ 5,Καρλάφτη  9(2), Φωτιάδη 7(1).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3/4 telikous sto ponton k me kalo basket!!!

gia na doume k ton 5???