
O αγαπημένος της Ρεθυμνιώτικης εξέδρας, Μπρεντ Πέτγουεϊ απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα και το δείχνει!
Τα απίστευτα αθλητικά του προσόντα, την τελευταία διετία, έχουν κρατήσει σε μια μόνιμη ορθοστασία …αποθέωσης τους φίλους του Ρέθυμνο Aegean και δικαίως τον ανέδειξαν νικητή στο διαγωνισμό καρφωμάτων, στο All Star Game της Πάτρας.
Αφού …αρίστευσε στα καρφώματα, ο 28χρονος φόργουορντ με φοβερή άνεση και τρομερή επαφή με το κοινό, ερμήνευσε, σε άπταιστα ελληνικά παρακαλώ, την διασκευασμένη –από τον εκκεντρικό Azis Nesin- επιτυχία του Πάνου Κιάμου «Φωτιά με φωτιά»!
Το βίντεο τράβηξε ο Δημήτρης Τζέτζος, υπεύθυνος επικοινωνίας του Ρέθυμνο Aegean.
Επίσης πρώτος γλεντζές, επιρρεπής στις… νόμιμες «τσάρκες» όταν πέσει το φως της ημέρας, στον ελεύθερό του χρόνο μετατρέπεται και σε Djpetye, πίσω από τα decks ορισμένων τοπικών νυχτερινών μαγαζιών!

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου