Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες το Ηράκλειο.(Φωτορεπορταζ-Βίντεο).


Σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες  αφού στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, ήταν άστοχο, το Ηράκλειο γνώρισε την ήττα στο Λίντο από την πρωτοπόρο ομάδα της Κηφισιάς με 62-70, στο πλαίσιο για την 21η αγωνιστική της Α2, με  την αγωνία της παραμονής να βρίσκεται στον ύψιστο βαθμό, πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ.
Δείτε βίντεο και φωτορεπορταζ.


Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους που πήραν κεφάλι στο σκορ (8-2), χτυπώντας την Κηφισιά  κοντά στο καλάθι. Κάποια αυστηρά (σύμφωνα με τους ανθρώπους των γηπεδούχων) σφυρίγματα των διαιτητών, προκάλεσαν εκνευρισμό στον πάγκο και στην κερκίδα, με αποτέλεσμα το Ηράκλειο να χάσει το ρυθμό του για λίγο.

Και στην 2η περίοδο το Ηράκλειο διατηρούσε το προβάδισμα , έχοντας πρωταγωνιστή τον Σακελαράκη, που ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων.

Το τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Β.Ράλλη ξεκίνησαν καταπληκτικά,  με την διαφορά να εκτοξεύεται και στους 9 πόντους (39-30) με καλάθι του Γιοβάνοβιτς στο 22':30''.
Σε 62 δεύτερα όμως οι φιλοξενούμενοι επιστρατεύοντας εμπειρία και ικανότητα, μείωσαν σε σε 39-37, ενώ στο 28' μείωσαν και στον πόντο (44-43).

Στο τελευταίο  δεκάλεπτο οι παίκτες του Β.Ράλλη έπαθαν επιθετικό μπλακ άουτ, δίνοντας την ευκαιρία στην Αθηναϊκή ομάδα, η οποία βελτίωσε κατά πολύ την άμυνα της, να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού και με πρωταγωνιστές τους Μοσχοβίτη (που σημείωσε δυο καθοριστικά τρίποντα) και Καράμπουλα, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ   62-70
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:   19-15, 33-28, 47-45, 62-70
Διαιτητές:   Διαμαντής-Ταρενίδης Στ.-Τατούδης

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης):  Αρναουτάκης Μ. 4, Στεφανάκης, Πέλκιτς 7, Γιοβάνοβιτς 18, Σακελλαράκης 11 (1 τρ., 4 κλ.), Αρναουτάκης Γ.,  Αγαπιάδης 10 (1),  Σοχωράκης 4, Ντιαλλό,  Γκοντόπουλος 8 (1/5 τρ.)
ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Νικητάκης 5,  Μοσχοβίτης 12 (2 τρ., 5 ασ.), Διαμαντόπουλος, Καράμπουλας 16 (1), Μενουδάκος, Σιούτης 5 (1), Ψαθάς  15 (1), Πετροδημόπουλος 15 (12 ρ.), Τζιάλλας 2.

Βίντεο με τα δυο τελευταία λεπτά του αγώνα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.